Hírarchívum - 2012. november

Halo 4 - érkezik a Crimson Map Pack

Tovább bővül a Halo 4 többjátékos üzemmódja. December 10-én érkezik az első térképcsomag, amely három új pályával és egy új játékmóddal egészíti ki a meglévő repertoárt. Csekkold a képeket és az előzetest!

Boltokban az Assassin's Creed Anthology

Mától vásárolható meg az Assassin's Creed Anthology, az öt játékot tartalmazó gyűjteményről pedig egy trailer is érkezett a minap. Masszív 100 óra játék vár rád, ha a csomag mellett teszed le a voksod.

Fejlesztői naplón az új Tomb Raider

Befutott az új Tomb Raider harmadik fejlesztői naplója, a Crystal Dynamics ezúttal a játék audiorészét vesézi ki a projekt zeneszerzője, Jason Graves társaságában. Természetesen egy kevés ízelítőt is kapunk a munkájából.

A Sonynak is jól sikerült a fekete péntek

Utolsóként a Sony is elárulta, hogyan teljesített a fekete péntek hetén, és aligha meglepő módon ő is jó eredményekről számolt be. Különösen a bundle csomagok voltak népszerűek.

Traileren a mobilos GTA: Vice City

Döbbenet, hogy az előző generációs konzoljátékokat ma már gond nélkül tolhatjuk a mobiltelefonjainkon, most éppen a Grand Theft Auto: Vice City mobilos megjelenését várjuk. Egy trailerrel tudunk belőle szolgálni.

Nem megy már olyan jól a Call of Dutynak

Elemzők szerint a Call of Duty: Black Ops II alulmúlta a Modern Warfare 3 eladásait, ami azért is érdekes, mert már az a rész is halványabban teljesített, mint az előző epizód.

Folytatják az Insane fejlesztését?

A hírek szerint Guillermo del Toro talált fejlesztőt az Insane megvalósítására, miután a THQ a pénzügyi nehézségei miatt megvált a projekttől. Gyakorlatilag biztos, hogy next-gen játékot kapunk.

Képeken a Dead Island: Riptide

Öt screenshotot kaptunk a Dead Island következő felvonásából, s mint látszik, a Riptide sem szűkölködik majd intenzív pillanatokban. Jó lesz felkötni a gatyánkat, a zombik egy perc nyugtot sem hagynak nekünk.

Brutális THQ Humble Bundle, vegyétek, vigyétek!

A Humble Bundle akciójában most THQ-játékok szerepelnek, már egy dollárért hat olyan címhez férhetsz hozzá, amik külön-külön is megérnének legalább ennyit. Az összeg jótékony célokra is fordítható.

Boltokban a Nintendo Wii U

Ma konzolpremiernek is örülhetünk, boltokba került a Nintendo új masinája, a Wii U. A nextgen játékgép huszonhárom nyitócímmel és három különböző kiszerelésben rajtolt el.