Hírarchívum - 2012. június

Még több prémiumszolgáltatást akar az EA

Az Electronic Arts szerint a Battlefield 3 prémiumszolgáltatása csak a kezdetet jelenti, más címeknél is megjelenhet az egyébként sikeresnek tartott megoldás. A kiadó váltig állítja: bár a Call of Duty Elite után vezette be a saját rendszerét, azt nem válaszlépésnek szánta.

Traileren a Guardians of Middle-Earth

A Monolith Productions a Gotham City Impostors után újabb merész ötletet szeretne megvalósítani, a DotA nyomdokaiba lép, és egy konzol-exkluzív Gyűrűk Ura anyagot hoz tető alá az őszig. A Guardians of Middle-Earth megosztja a közönséget, valószínűleg az új trailer is közreműködik majd ebben.

Díjmentes online szolgáltatással jön a Wii U

Satoru Iwata, a Nintendo elnök-vezérigazgatója a cég befektetői előtt tisztázta, hogy a karácsonykor érkező Wii U mögött álló online szolgáltatás díjmentes lesz. Bár Iwata mester nincs ellene az előfizetéses megoldásoknak, szerinte ez a fajta megközelítés nem éppen a legjobb.

Little Inferno - új játék a World of Goo alkotóitól

Közös csapatot alapítottak a World of Goo és a Henry Hatsworth alkotói, a Tomorrow Corporation első játéka a Little Inferno lesz. Az új indie fejlesztésről a nevén kívül gyakorlatilag semmit nem tudunk, viszont a srácok korábbi munkáit ismerve nem aggódunk - télen várható a megjelenés!

Street Fighter X Tekken - képeken a Vita-verzió

Októberben érkezik a Street Fighter X Tekken PlayStation Vitára írt változata, ami nemcsak a legkiterjedtebb formában varázsolja majd hordozható platformra a verekedős játék által nyújtott élményt, de a második legnagyobb karaktergárdát maga mögött tudó Capcom-játék is lesz egyben.

Kosárlabdával jön az NBA 2K13 gyűjtői kiadása

Noha csak limitált példányszámban lesz elérhető, és talán ide nem jut el egy darab sem, mindenképpen impozánsnak tűnik az NBA 2K13 gyűjtői kiadása. A Dynasty Edition a szokásos játékbeli extrák mellett egy kosárlabdát és egy fülhallgatót is tartogat a vásárlók számára.

A Square Enixnél a legjobb dolgozni

A fizetések átlagát tekintve a Square Enixnél lehet a legjobb dolgozni, a vállalat toronymagasan vezet azon a toplistán, amin a japán kiadókat rendezik sorrendbe az alkalmazottak bérezése alapján. Utána a Sony és a Nintendo következik, itt már az átlagos fizetés mértéke csak feleannyi.

Androidon is játszható a Final Fantasy III

Androidos okostelefonokra és tabletekre is megvásárolható a Final Fantasy III. No persze nem az eredeti változat, hanem a remake, de nem is sajnáljuk: a korábban megjelent kiadások alapján remek programmal van dolgunk, ha túltesszük magunkat a szokásosnál borsosabb áron, remek mókában lesz részünk!

Készül a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3

Készül a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm harmadik része, ezt az egyik japán játékos magazin szellőztette meg a minap. Túl sok információnk nincsen a projekttel kapcsolatban, de a rajongók örülhetnek legalább, hogy jövőre is lesz mivel játszaniuk Naruto-fronton.

Chrome-ban is futni fog a Lara Croft játék

A Square Enix és a Google a minap jelentették be, hogy ősztől a Chrome böngészőben is futtatható lesz a Lara Croft and the Guardian of Light. A kiadó-fejlesztőcég abszolút elkötelezett az új platform mellett, ígérete szerint a jövőben több játéka is tiszteletét teheti ilyen formában.