Hírarchívum - 2012. július

Ouyára is jön a Final Fantasy III

Az Ouyával kapcsolatban a szakértők egyik legnagyobb félelme, hogy a konzolhoz külön alkalmazásbolton keresztül lehet majd megvásárolni a játékokat, így kétséges, ki fogja támogatni az új gépet. Nos, a Square Enix már biztosan, launchra kész lesz a Final Fantasy III.

Kevesebb eladást várnak az új Medal of Honortól

A piaci elemzők szerint közel sem fog olyan jól menni a Medal of Honor: Warfighter, mint azt korábban remélték. Úgy vélik, az előző rész gyenge minősége és visszafogott E3-as érdeklődés egyértelműen ártani fog a Warfighter eladásainak, a kérdés már csak az, hogy mennyire.

Wii U - Pro Controller a multiplatform címek miatt

Korábban több piaci elemző is foglalkozott azzal, miért hozakodott elő a Nintendo a Pro Controllerrel, a vélemények pedig megoszlanak. Most a cég hardverfejlesztésért felelős producere elmondta: nem akarták kihagyni a hardcore játékosokat, és így a multiplatform címeknek is könnyebb.

Az első Assassin's Creed volt a legjobb

Legalábbis a sorozat eredeti alkotója szerint, aki úgy érzi, hogy az a tisztaság, ami még az első részben megvolt, később kiveszett. Ami érdekes, mert a rajongók valószínűleg Ezio valamelyik kalandját tartanák a legjobbnak, nem a kissé elfeledett és kieső első epizódot.

Need for Speed: Most Wanted - rögtön a tutiba

Mindig kicsit kiábrándító, amikor az első versenyen még kipróbálhatjuk a BMW M3-ast, majd elveszi tőlünk a játék, és az utcán összekuporgatott apróból kell megvennünk a Fiat 500-ast. Na, az új Need for Speedben ilyen nem lesz, legalábbis ezt ígéri az előzetes.

Baldur's Gate: Enhanced Edition - keresztplatform

A Baldur's Gate: Enhanced Editionnek nagyon örülünk, mert már magában is egy jó dolog. Az meg pláne jó dolog, hogy teljes keresztplatformos kooperatív játéklehetőséget is kínálnak majd nekünk a fejlesztők. Gyakorlatilag bármilyen platform bármilyen játékosai össze tudnak kerülni.

Vigil: a Darksiders II-n múlik a jövőnk

Nem csak a Darksiders-franchise jövője, de de a Vigil jövője is azon múlik, hogyan fog teljesíteni a Darksiders II. Az anyag augusztusban jelenik meg, így már csak néhányat kell aludnunk, hogy megláthassuk, vajon a folytatás hozza-e az előd kiváló színvonalát.

E3 2013: Los Angelesben marad az expó

Az Electronic Entertainment Expo szervezője, az ESA megerősítette, hogy jövőre is az Angyalok Városában marad a videojátékosok Mekkájának számító rendezvény - sőt mi több, 2015-ig biztosan a Convention Center ad otthont a show-nak. Túlzás lenne azt állítani, hogy megkönnyebbültünk.

Így Kinectezünk a FIFA 13-ban

Az EA Sports focis játékában elsőként használhatjuk a Microsoft mozgásérzékelős rendszerét. De vajon tényleg "jobb lesz-e", mint a megszokott kontrolleres irányítás, az már egyéni ízlés kérdése. Ez nem azt jelenti, hogy kezünkkel intünk be a vak bírónak - sokkal inkább a hangvezérlésre kell gondolni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Uborkaszezon, uborkaszezon - lassan vége lehetne már! Ezekben a napokban sem lesz túl sok érdemleges megjelenés, egy kezünkön meg tudjuk számolni, hogy mire lennénk hajlandóak pénzt áldozni. A Deadlight rendkívül ígéretesnek tűnik, és az új Orcs Must Die!-t is várjuk.