Hírarchívum - 2012. január

A Resident Evil 6 demójával jön a Dragon's Dogma

Az ígéreteknek megfelelően a Capcom kiadta a Dragon's Dogma sztori-előzetesét, ám a kiadó nem volt rest két finom hírrel is megspékelni a sajtólevelét. Megerősítette a játék megjelenési dátumát és azt is elárulta, hogy a Dragon's Dogma mellé megkapjuk a Resident Evil 6 demóját - legalábbis a kódot hozzá.

Mass Effect 3 - a szinkronhangokról bővebben

Nem újkeletű eset, hogy egy-egy AAA-kategóriás játék mellé vérprofi hollywoodi színészeket kérnek fel a kiadók, nos a Mass Effect 3 esetében is ez a helyzet. Azt már tudjuk, hogy Freddie Prinze Jr. kölcsönzi James Vega hangját, de mi a helyzet a többiekkel?

Risen 2: Dark Waters előrendelői bónusz, új képek

A Deep Silver ma bejelentette, hogy ha idejében előrendeled a Risen 2-t, ingyen és bérmentve megkapod a Treasure Island névre keresztelt DLC-t, mely egy exkluzív küldetésszálat tartalmaz majd. A legendás kalóz, Steelbeard kapitány elfeledett kincsét kutathatjuk fel. Új képeink is vannak.

Elérhető a Syndicate demója, tíz perc co-op

Már mindenki rátette a kezét a Starbreeze Syndicate-rebootjának kipróbálható verziójára? Még nem? Ideje lesz sietni, elvégre a demóverzió már elérhető, aminek örömére kaptunk tíz percnyi felvételt a játék kooperatív módjából, s azt kell mondanunk, ütős anyaggal van dolgunk.

Első képen a The Amazing Spider-Man

A tavalyi Comic-Con egyik nagy meglepetésének számított a The Amazing Spider-Man bejelentése, a Pókember-rajongók egy emberként hördültek fel, de a korábbi csalódásokra alapozva, az öröm nem volt teljes. A Beenox nyílt világú képregényes címéből befutott az első screenshot.

Prototype 2 - bemutatkozik a Radnet Edition

Imádtad a Prototype első részét és mindenképpen gyűjtői kiadást szeretnél a polcodon tudni a második rész megjelenésekor? Akkor ne habozz előrendelni a Radnet Editiont, melyhez nem kevesebb, mint 55 ingyenes DLC-t érhetsz majd el a debüt után.

NeverDead - itt a launch trailer

A Rebellion tényleg kitett magáért, legújabb akciójátéka ma rajtolt el az Egyesült Államokban, hozzánk pénteken érkezik Xbox 360-ra és PS3-ra. Főhősünk halhatatlan - ezt már mindnyájan tudjuk -, viszont bájos társalkodónőnk nem, őrá nem árt vigyáznunk. A megjelenés mellé új trailert kaptunk.

Ingyenes lesz az eredeti EverQuest is

Az EverQuest immár tizenharmadik éve tartja magát, és még a folytatása is hamarabb váltott free-to-play modellre. A jó értelemben vett vég viszont a Sony Online klasszikusát is utolérte, az EverQuest tavasztól ingyenesen játszható, de aki akar, továbbra is előfizethet majd rá.

Rovio: a kalózkodás még segíthet is

Az Angry Birds készítői állításuk szerint rengeteget tanultak a zeneipartól, mint mondják, felesleges a bíróságokon üldözni a kalózokat, akkor kell velük legfeljebb foglalkozni, ha már komolyan betesznek magának a márkának. A legtöbb esetben viszont a kalózkodás segít újabb rajongókat keríteni.

Még egy kis Inversion: új gameplay videók

A tegnapi képek után befutott néhány gameplay videó is az ígéretek szerint hamarosan boltokba kerülő Inversionből. A látnivalók csakugyan a többjátékos módokat mutatják be, s bár kicsit kaotikusnak tűnik a játék, ráadásul nem is túl eredeti, a falon állva mesterlövészt játszani nagyon menő dolog!