Hírarchívum - 2012. szeptember

Metal Gear Rising - a TGS-trailer angol változata

A most érkezett előzetes ugyan semmiben sem mutat többet, mint a Tokyo Game Shown levetített darab, de végre nem japánul, hanem angolul szólal meg, ami valószínűleg sokaknak segít majd a megértésében. Az ötperces anyagban átvezető és gameplay egyaránt helyet kapott.

Hónap végén rajtol az NBA 2K Online

Október végén indul el a 2K Sports free-to-play MMO-ja, ami a cég jól ismert kosárlabdás játékait elegyíti az MMORPG-k legjobb tulajdonságaival. A probléma annyi, hogy az európaiaknak egyelőre csupán érdekesség a hír, mert a fejlesztés kizárólag a kínai piacra készül.

Két hét múlva jön a PC-s Rocksmith

Érdekesség, hogy míg a Rocksmith konzolos változataira egy évet kellett várnia az európaiaknak, a PC-s kiadás már világszerte egy időben debütál. A valódi gitárt igénybe vevő ritmusjáték két hét múlva jelenik meg, és a Steamről is beszerezhető lesz, igaz, ekkor a hardvert külön kell megvenni.

Még idén megjelenik a DayZ

Az ArmA II népszerű modjából, a DayZ-ből készült önálló játék még idén meg fog jelenni, ezt a modifikációt kitaláló Dean Hall árulta el. Hall szerint ezt a célt tűzte ki maga elé a csapat, és mindenképpen el is akarják érni, ahogy abban is biztosak, hogy olcsón fogják árulni a játékot.

Képeken a Zone of the Enders HD Collection

A Konami gőzerővel készül a Zone of the Enders HD Collection megjelenésére, és bár egyelőre csak amerikai dátumunk van, az már egy hónap múlva esedékes. Ennek apropóján tíz új screenshot került a galériánkba, sőt szerváltunk egy képet a gyűjtői kiadásról is!

Petícióval kampányolnak a City of Heroesért

A NCsoft augusztus végén jelentette be, hogy az év végén bezárja a Paragon Studiost, és ezzel együtt véget vet a City of Heroes nyolcéves pályafutásának is. A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, minden létező módszert megragadnak ahhoz, hogy megmentsék a szuperhősös MMO-t.

PlayStation All-Stars - videó a pályákról

A PlayStation All-Stars - néhány külsős alapanyagot leszámítva - színtiszta PlayStation lesz, ezért is érdemes majd beszereznie minden fanatikusnak; elvégre nem minden nap verhetjük agyon Kratosszal az inFamous Cole-ját. Új előzetes érkezett a játékról, amiben a pályákat vesézik ki a készítők.

Naughty Bear: Panic in Paradise - megvan a dátum

A 505 Games bejelentette a Naughty Bear új részének megjelenési dátumát, egyúttal azt is elárulta: a premier után sem áll meg a móka, a játékosok tizenkettő különböző DLC-t tehetnek majd magukévá. Utóbbiak között akad többek között Batman- és Jason Vorhees-kosztüm is.

Assassin's Creed III - újabb tizenöt perc

Ha azt hittétek, mára nem táraztunk be Assassin's Creed III-látnivalóból, nagyot tévedtetek - más kérdés, hogy az eddig érkezett töménytelen mennyiségű screenshot és video jóformán semmi felfedeznivalót nem hagy a játékosoknak. Óvatosan kattintsátok le ezt is!

Novemberben jön a Football Manager 2013

A Sega bejelentette, hogy november elején kerül boltokba, illetve válik letölthetővé a Football Manager idei része; aki előrendeli a játékot, már két héttel korábban belekóstolhat a bétatesztelés során. A fejlesztő Sports Interactive több száz változtatást és újdonságot ígér az aktuális fociszezont feldolgozó részbe.