Hírarchívum - 2012. március

Lehúzhatók a bankkártyaadatok az Xbox-vinyóról?

Érdekes elméleti, de potenciális veszélyhelyzetre hívták fel a figyelmet amerikai kutatók az Xbox 360-nal kapcsolatban. A tudósok szerint a hackerek az Xbox 360 merevlemezéről is leszívhatják a felhasználó bankkártyaadatait, és ezen a háttértár formázása sem segít.

Képeken az Insomniac törölt játéka

Az Insomniac közel öt évvel a projekt leállítása után árulta el, hogy 2007-ben hardcore flipperjátékon dolgozott, amiben még azt is pontosan modellezték volna, hogy az asztal súrlódása miként befolyásolja a golyó mozgását. Az anyag végül nem készült el, de néhány látnivalót kaptunk belőle azért.

Launch traileren az új Naruto: Ultimate Ninja Storm

Tegnap óta kapható a boltokban a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations - alighanem a leghosszabb címmel rendelkező epizód a sorozatban. Naruto és barátai minden eddigi próbálkozásnál teljesebb kalandban vehetnek részt, mely az anime rajongóinak kötelező darab.

Májusban jelenik meg Vitára a Mortal Kombat

Egy hónap van hátra, hogy a kilencedik Mortal Kombatot a Sony újgenerációs handheldjén is kipróbálhassuk. A Warner bejelentette a népszerű verekedős játék megjelenési dátumát - a kiadás még azoknak is tartogat meglepetést, akik már nagykonzolokon szénné nyúzták a címet.

Lollipop Chainsaw - színfalak mögött a zene

Jó hír, hogy nem csupán elmebeteg rockzenét hallhatunk a Lollipop Chainsawban, a játék a Silent Hill zenei betétjeiért felelős Akira Yamaoka jóvoltából egyedi soundtrackkel is fel lesz vértezve. Az anyag szellemiségét hűen követik a dallamok, igazán élvezetes összeállítással kényeztetnek bennünket.

The Witcher 2 - kicsoda az a witcher?

A CD Projekt RED újabb rövidfilmet tett közzé, melyben kiderül, hogy kit is takar voltaképpen a "witcher" kifejezés. Mutáns szörnygyilkosunk fegyelmezett zsoldos, aki pénzért öli a békés környéket fenyegető fenevadakat. Múltjára azonban Ríviai Geralt sem lehet büszke.

PC-re is megjelenik az Epic Mickey 2

A Junction Point megerősítette, hogy Xbox 360, PS3, Wii és 3DS mellett PC-n, valamint Macen is tolhatjuk Mickey egér új kalandját Warren Spector tolmácsolásában. A bejelentés tényén kívül a mester csupán annyit árult el, hogy a játékon nem kevesebb, mint 800 ember dolgozik megfeszített tempóban.

Hitman Absolution - árvaházas vérontás

A 47-es ügynök megbízása a chicagói árvaházba kalauzol el bennünket, ahol különösen veszélyes gengszterek életének végére tesz pontot. A legújabb előzetes játékmeneti pillanatokat is tartalmaz, már most leszögezhető, hogy valami elképesztően hangulatos alkotással van dolgunk.

Újra mozgásban a Tokyo Jungle

Még mindig nem tudjuk hova tenni a Tokyo Jungle-t, az alaphelyzet eléggé extrém: állatként kell életben maradnunk a posztapokaliptikus Tokióban, miközben saját fajtársainkkal és más állatokkal harcolunk. Amolyan állatos Battle Royallal állunk szemben, videónk is van róla.

UEFA Euro 2012 - itt vannak az első képek

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az idei labdarúgó Európa-bajnokságot feldolgozó játék nem önálló formában jelenik majd meg, hanem a FIFA 12 DLC-jeként tölthetik le a rajongók, a szokásosnál persze borsosabb áron. Az első képek már megtekinthetők a programról, nagy meglepetésre ne számítsunk.