Hírarchívum - 2012. augusztus

Splinter Cell: Blacklist - lopakodj szellem módjára!

Ütős és végletekig higgadt játékmeneti felvétel landolt az új Splinter Cellből. A Blacklistet számos módon játszhatjuk végig: ha akcióra vágyunk, fedezékből-fedezékbe lavírozhatunk végig a pályákon, szorgalmasan irtva a rosszfiúkat, de létezik a megfontolt lopakodós stílus is. Lássuk!

Borderlands 2 - mi változott Pandorán?

A Gearbox jóvoltából új előzetessel gazdagodott a Borderlands 2, a képsorokat az előzékeny Sir Hammerlock mutatja be. Kíváncsi vagy milyen az élet a megváltozott bolygón? Az biztos, hogy már nem azt az arcát mutatja, amit az előző részben megismerhettünk. Biztosítsd ki a fegyveredet!

Free-to-play lett a Gotham City Impostors

A szárnyra kapott híresztelések igaznak bizonyultak: tényleg ingyenesen játszhatóvá vált a Gotham City Impostors. A rossz nyelvek szerint már a tavaszi megjelenéskor is annak kellett volna lennie. Vajon nem úgy fogyott a cím, ahogy számítottak rá? Mindegy, élvezzétek kötöttségek nélkül!

Army of Two: The Devil's Cartel - 11 perc akció

Még mindig esnek be anyagok a GamesComról, főként olyanok, melyeket a közönségnek mutogattak, de mi kimaradtunk belőlük. Ilyen az új Army of Two teljes demója, melyet ki lehetett próbálni, és most közel 12 percig mi is belenézhetünk, milyen lesz a Visceral új játéka.

Távozik a Battlefield 3 producere

Patrick Liu hivatalosan is elhagyja a DICE csapatát, és egy olyan brigádhoz csatlakozik, ami közel sem készít a Battlefield 3-hoz mérhető nagyságú anyagokat, mégis nagyon sikeres. A Rovióról van szó, az Angry Birds készítőjéről. Erősnek tűnik a váltás?

Előzmény lesz a God of War-film

Már szinte el is felejtettük, hogy készül, ugye? Elég régen jelentették be a God of War filmváltozatát, ám a projekt azóta is halad, bár néhány változtatásra szükség volt. A néhány változáshoz tartozik az is, hogy szinte teljesen újraírták a forgatókönyvet, hogy aktuálisabb legyen.

Warface - előzetesen az ingyenes háború

Ahogy egy híres történelmi személy mondta anno: a háborúhoz három dolog kell - pénz, pénz és pénz. A Crytek viszont úgy gondolja, hogy egy lukas garast sem kell leszurkolnunk ahhoz, hogy minőségi háborús shooterrel gazdagodjunk! Befutott a free-to-play Warface PAX 2012-re szánt trailere.

Szeptemberben jön a Trine 2: Goblin Menace

Végre kőbevésett dátummal gazdagodhatnak a Trine 2-fanok. A Goblin Menace kiegészítőben hat új pálya várja a rajongókat, melyek egy új kampány részei. A Frozenbyte varázslatos platformjátéka új rejtélyekkel és fejtörőkkel várja az okos tündérmesék rajongóit. Lehet tapsikolni!

Modern Warfare 3 - traileren a Final Assault

A mai napon korunk legsikeresebb háborús játékai kapják a főszerepet, ez teljesen nyilvánvaló. A Final Assault a Call of Duty: Modern Warfare 3 negyedik, s egyben utolsó DLC-je, mely szeptember 6-án landol Xbox Live-on. Az Infinity Ward egy remekül összerakott előzetessel készült a premierre.

MoH: Warfighter - harci tréning mesterlövészeknek

Az EA elindította a Medal of Honor: Warfighter Combat Training videósorozatát, az első részben a mesterlövészek kapják a főszerepet. Valódi Navy SEAL Team 6 katonák beszélnek a kemény kiképzésről, amely után megkapják a hőn áhított plecsnit. Te vajon megállnád a helyed?