Hírarchívum - 2012. október

Puppeteer - bizarr mese töklámpással

A színházi bábok a megtestesült gonosz ellen küzdenek, s bár a PS3-exkluzív Puppeteer számos ponton hasonlít a minden korosztály számára ajánlott LitteBigPlanetre, a látvány ne tévesszen meg senkit. Sötét mesének nézünk elébe, amely kizárólag felnőtteknek szól. Itt a halloweeni trailer.

Outlast - előzetes mindenszentek alkalmából

Tovább folytatódik a halloweeni filmvetítés, az aktuális fellépő a Prince of Persia és az Assassin's Creed fejlesztésében közreműködött veteránok túlélőhorrorja, az Outlast. Idegtépő szörnyetegek, csend és zajok a háttérben, vajon az elménk kibírja-e a csapások sorozatát?

Zone of the Enders HD - itt a launch trailer

Kojima mester egykori klasszikusa hamarosan egy, a modern igényeknek megfelelő HD-gyűjteményt kap - a jeles dátum november 30. A csomag nem pusztán azért is érdekes, mert igazi gyöngyszem, hanem azért is, mert tartalmazza a Metal Gear Rising játszható demóját is.

Bejött a Capcomnak a Resident Evil 6

Az üzleti jelentésekből a Capcom sem maradhat ki. A japán vállalat közzétette legfrissebb eredményeit, melyek mindenképpen biztató adatokat mutatnak: a kiadó nyeresége érezhetően nőtt a tavalyi év hasonló időszakához képest, s mindezt a Dragons Dogma és a Resident Evil 6 eladásainak köszönheti.

Friss képeken a Brothers: A Tale of Two Sons

A kétes fogadtatású Syndicate után a Starbreeze inkább egy innovatív letölthető címet készít Brothers: A Tale of Two Sons címmel. Főhőseink egy testvérpár, akik apjuk betegségére keresnek gyógyírt, így útnak indulnak egy emlékezetes kaland erejéig. A látvány minőségéről öt screenshot tanúskodik.

The War Z - élesedett a halloweeni tartalom

Új szintre lépett a világ első zombis MMO-jának megtisztelő címét viselő The War Z. A bétateszt jelenleg is zajlik, és a mai napon a Hammerpoint friss tartalommal örvendeztette meg az egybegyűlteket. A legfontosabb újdonság az, hogy a Colorado-térkép mérete megduplázódott.

46 millió eladott példánynál jár a Halo-sorozat

November 6-án landol a várva-várt negyedik rész, ennek kapcsán a Microsoft némi önfényezést is megengedett magának. A Halo-frencsájz eddig darabjaiból nem kevesebb, mint 46 millió példány talált gazdára 2001 óta, így vált a széria 3 milliárd dolláros kasszasikerré. Bravó!

Amnesia: A Machine for Pigs - trailer Halloweenre

Hoppá, tényleg ma van Halloween, amikor a holtak végre elhagyhatják sírjukat, hogy aztán az élőkön töltsék ki dühüket. Most megérkezett az Amnesia folytatásának legújabb előzetese, stílszerűen akkor, amikor a legijesztőbb címnek választottuk meg az elődöt.

Launch traileren az Okami HD

Ma érkezik meg a PlayStation Networkre a világszerte remek értékeléseket kapott Okami HD-felbontásra húzott változata. A Capcom játék természetesen platformspecifikus extrákkal is kecsegtet, ha eddig nem próbáltad ki a játékot, most már tényleg nem találhatsz kifogást!

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.