Hírarchívum - 2013. október

Kooperatív traileren a Final Exam

A Mighty Rocket Studios 2.5D-s oldalnézetes akciójátékában akár négyen is nyomulhatunk egyszerre, s az összedolgozás élménye teljesen más távlatokat nyit a szörnyek püfölésében. Nézzük meg közelebbről!

Traileren a Tearaway

Kifejezetten ígéretesnek tűnik az eddig jobbára LittleBigPlaneteket gyártó Media Molecule legújabb játéka, a papírmasé világban játszódó Tearaway. Most egy sztoritrailert nézhettek meg róla!

Angry Birds: Star Wars - next-genre is jön

Talán meglepő, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik az Angry Birds: Star Wars, ezt a minap jelentették be a készítők. A next-gen változatok exkluzív funkciókkal érkeznek.

Ilyen volt az Electronic Arts elmúlt negyedéve

Először jelentett az Electronic Arts az új vezérigazgatójával, Andrew Wilsonnal: a számai nem okoztak meglepetést, jobb híján viszont csak a digitális eredményeivel büszkélkedhetett a kiadó.

Grand Theft Auto V - 29 millió példány

Több mint 29 millió példányt szállítottak ki az üzletekbe a Grand Theft Auto ötödik részéből, és ahogy az várható volt, a Take-Two alaposan megszedte magát a várva-várt játékon.

The Walking Dead - bemutatták a második évadot

A Telltale elárulta végre az első részleteket a The Walking Dead-kalandjáték második évadáról, pluszban pedig egy teaser trailert és néhány képet is mellékelt a bejelentés mellé. Clementine tényleg visszatér.

Újabb előzetest kapott a Ryse

Az utóbbi hetekben annyi látnivalót kapunk a Ryse: Son of Rome-ból, hogy az egy erős kettesre elég lenne történelemből a félév végén, de nem is bánjuk: ezt a kedvcsinálót is látni kell!

Törölték a Command & Conquert

Úgy látszik, ez a tisztogatás napja az Electronic Arts-nál: a kiadó bejelentette, hogy leállította a free-to-play Command & Conquer fejlesztését, ráadásul a játékot készítő csapatot is szélnek eresztette.

Need for Speed: Rivals - traileren a csúcsverdák

Az új Need for Speed nem hazudtolja meg a sorozat modern darabjait: adva vannak az illegális versenyzők és a kopók, s nem szívlelik egymást érhető okokból. Megindul a hajsza és a véget nem érő rivalizálás.

Februárban jön az Earth Defense Force 2025

Ugyan Japánban már július óta kapható az Earth Defense Force 2025, vagy más néven az Earth Defense Force 4, hozzánk 2014 februárjában érkezik a shooter Xbox 360-ra és PS3-ra, utána indulhat a rovarvadászat.