Hírarchívum - 2013. október

Xboxra is megjelenik a Halo: Spartan Assault

Nem sokáig maradt Windows 8- és Windows Phone-exkluzív a Halo: Spartan Assault. A Microsoft bejelentette, hogy decemberben Xbox One-on és Xbox 360-on is tiszteletét teszi a felülnézetes arcade lövölde.

Forza Motorsport 5 - a Car Pass részletei

A Forza Motorsport 5-höz Car Pass-t is vásárolhatunk, amivel hatvannál is több új verda üti a markunkat a megjelenés után - jelentette be a Turn 10. Meglepetés nincs: folyamatosan várható DLC-utánpótlás.

Battlefield 4 - next-gen képsorok, DLC-infók

A tengerentúlon ma jelent meg, hozzánk pénteken érkezik a Battlefield 4. A PC-s verzió már előtölthető az Originen, de mi a helyzet a next-gen verziókkal? Mindkettőt összehasonlíthatjuk egy-egy videó keretében.

Képeken a Star Wars 1313

Igazából csak a szívemet a fájdítom velük, de azért nem szeretnék szó nélkül elmenni mellettük: tizennégy eddig nem vagy csak rossz minőségben látott concept art érkezett a Star Wars 1313-ból.

Reset - ízelítő a játékmenetből

Új előzetest kapott a Reset: a játékot ugyan eddig főleg a grafikája miatt emlegettük sokat, most viszont a játékmenetébe is bekukkanthattunk, hogy megértsük, mi az a kooperatív elemekkel tűzdelt single player.

Androidra is megjelent az iFruit

Egy hónappal az iOS-es megjelenés után az androidos kütyükre is letölthető a Grand Theft Auto V kiegészítő alkalmazásának szánt iFruit. A Rockstar PlayStation Vitás változatot is ígér.

Ne kukucskáljon a Kinect!

A kiegészítőket gyártó PDP lecsapott a piaci résre: olyan perifériát készített a Kinecthez, ami jótékonyan letakarja a "szemét", így nem tud majd kukucskálni rajta a Microsoft. Már ha tartasz ettől.

Fallout: Nuka Break - a második évad

Emlékeztek még a Fallout: Nuka Break című rajongói kisfilmre? Nos, ha igen, ráadásul szerettétek is, lesz okotok örülni, elvégre a készítők összerakták a folytatást, méghozzá egy hatrészes minisorozat képében.

Az EA Sports dobta Tiger Woods nevét

Az EA Sports ugyan a jövőben is csinál majd golfjátékokat, de azok már nem Tiger Woods neve alatt fognak futni. Továbbra is bizonytalan viszont, hogy mikor érkezik a sorozat next-gen epizódja.

A Batman: Arkham Origins vezeti a brit toplistát

A brit toplista élén nyitott a Batman: Arkham Origins, jóllehet feleannyi példány fogyott belőle, mint a Batman: Arkham Cityből. Ezzel az eddigi csúcstartó, a Grand Theft Auto is lejjebb csúszott.