Hírarchívum - 2013. október

Wii U-ra is jön az F1 Race Stars

Nintendo Wii U-ra is megjelenik az F1 Race Stars, és bár a játék kibővítve érkezik a kiotóiak konzoljára, erősen újrahasznosított változatnak tűnik. Michael Schumacher például még mindig szerepel benne.

CoD: Ghosts - a next-gen verziók felbontása

A felreppent pletykák igaznak bizonyultak: tényleg markáns különbségek lesznek a Call of Duty: Ghosts next-gen verzióinak felbontása között. Xbox One-on 720p-ben, PS4-en pedig 1080p-ben fut a háborús shooter.

Még mindig visszarántja a Wii U a Nintendót

A Nintendo közzétette a pénzügyi évének elsőre felére vonatkozó jelentését: ebből kiderül többek között, hogy az elmúlt fél évben kevesebb, mint félmillió Wii U-t tudott értékesíteni a vállalat.

2014-re csúszik a Hellraid

Nem volt véletlen a csend a Techland középkori zombis játéka körül. Az eredeti tervek szerint még idén rátehettük volna a kezünket, de a fejlesztők megerősítették, hogy a cím megjelenését elhalasztották.

Dead Rising 3 - előzetes Halloweenre

Mindenszentek ünnepe alkalmából friss trailerrel jelentkezett a Capcom. A next-gen zombihenthez egyébként season pass-t is vásárolhatunk, amivel kedvezményesen hozzájuthatunk négy DLC-hez.

Teaseren a Machinarium fejlesztőinek új játéka

Az Amanita Design következő játéka a sejtelemes Samorost 3 címre hallgat. A Machinarium készítői nem kapkodják el a munkálatokat: a kalandjáték csak 2015 folyamán lát napvilágot PC-re, Macre és mobilokra.

Nem jelenik meg PS4-re a Titanfall

Ha azt hitted, hogy a Respawn Entertainment első játéka csupán ideiglenes Xbox-exkluzivitást élvez, nagyon tévedsz. Az EA egyértelműen kijelentette, hogy ne is álmodjunk a PlayStation 4-es verzióról.

Uncharted 3 - ingyenes az összes térképcsomag

Két éve jelent meg az Uncharted 3, s ennek apropóján a Naughty Dog ingyenessé tette a játék multis DLC-it, sőt mi több, egy új térképet is bejelentett Dry Docks néven. Egy epikus méretű javítással kapunk meg mindent.

Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies dátum

PC-re és mobilokra a jövő héten érkezik az első világháború légi csatáit bemutató Sid Meier’s Ace Patrol: Pacific Skies. A Csendes-óceán felett repkedhetünk japán és amerikai vasmadarakkal.

SimCity: Cities of Tomorrow - itt a launch trailer

November 12-én válik letölthetővé a SimCity első masszívabb kiegészítője, a Cities of Tomorrow, ennek apropóján adta ki most az Electronic Arts és a Maxis a játék launch trailerét. Csekkoljátok!