Hírarchívum - 2013. június

General Zod is játszható lesz az Injustice-ban

A NetherRealm megerősítette, hogy General Zod lesz a főszereplője az Injustice: Gods Among Us negyedik DLC-jének - egészen véletlenül éppen ő a jövő héten mozikba kerülő Superman-film főgonosza is.

Szeretnél PC-s The Divisiont? Írd alá a petíciót!

Úgy tűnik, a Ubisoft PC-re is kiadná az E3-on bemutatott The Divisiont, ha kellő igény van rá. A franciák nem zárták ki annak lehetőségét, hogy a next-gen konzolok mellett más platformokon is napvilágot lásson az MMO.

Tényleg csendesebb az új Xbox 360?

A nagy next-genezés közben szinte el is feledkeztünk róla, hogy a héten egy új Xbox 360 modell jelent meg, amely könnyebb és vékonyabb, mint a korábbi Slim változat. De vajon halkabb is?

MotoGP 13 - ilyen lesz a PS Vitás verzió

A PQube és a Milestone ezúttal a Moto GP 13 kézikonzolos változatát mutatja be egy előzetes keretében. Ha utazás közben is hódolni szeretnél a motorversenyzés élményének, akkor ezt a verziót válaszd.

Mod-támogatás nélkül jön a Battlefield 4

Hivatalossá vált, amit már korábban is sejtettünk: a Battlefield 4 PC-s verziója nem támogatja majd a rajongói modokat. Nem készíthetünk pályákat, nem cserélhetjük le a modelleket - be kell érnünk az EA DLC-ivel.

Hatvan dollárba kerülnek a next-gen játékok

A Polygon magazinnak a Microsoft képviselője megerősítette, hogy a belső fejlesztésű Xbox One-os játékok 59,99 dollárba fájnak, amely nagyjából megfelel a korábbi jóslatoknak. Drága, vagy olcsó?

E3 2013: Érkezik a Repcsik játékadaptációja

Még egy bejelentés lemaradt az idei expóról: a Disney elhintette, hogy játékadaptációt kap a nyári animációs meséjük, a Planes. A nálunk Repcsik címen futó alkotás augusztusban kerül a mozikba.

E3 2013: NFS: Rivals - rendőrösdi élesben

A Need for Speed: Rivalsban egy részletgazdag nyitott világban száguldozhatunk, de nem csupán illegális versenyzőként, hanem a kopók színeiben is. Lássuk, milyen lesz a bűnüldözés 300 felett.

Super Mario 3D World - így forgasd a kamerát

A Nintendo bemutatta a Wii U-ra érkező Super Mario 3D World jópofa kamerakezelési funkcióját. A GamePad elforgatásával a játékbeli pálya helyzete is megváltozik. Csekkoljátok!

E3 2013: Kiszivárgott The Evil Within gameplay

Shinji Mikami új horrorjátékából még nem láttunk mindent. Néhány újságíró zárt ajtók mögött is megtekinthette a The Evil Withint, az egyikük kémfelvételt is készített a bemutatóról, a rajongók legnagyobb örömére.