Hírarchívum - 2013. június

A The Cave is jön iPhone-ra

Ron Gilbert és a Double Fine közös projektje gyakorlatilag így is megjelent minden fontosabb platformra, de persze miért állnának meg itt a srácok? Jön az iOS-es változat, és ha minden igaz, már nyáron.

Még több eladott PS4-re számít a Sony

Valószínűleg azért kapott ilyen nagy hírverést a dolog, mert a Sony is el van szokva tőle: az E3-as reakciók láttán úgy döntött a konzolgyártó, hogy módosítja a PS4 eladásairól szóló előrejelzéseit. Felfelé.

Csütörtökön jön a mobilos XCOM

Csütörtökön válik letölthetővé az XCOM: Enemy Unknown iOS-es változata. A port teljes átirata a PC-n és konzolokon megjelent anyagnak, igaz, ennek meg is kéri az árát a 2K.

A Torchlight is ingyen tölthető

Jó napunk van, a Fable III mellett a Torchlightot is ingyen tölthetjük le, igaz, ennél jobban kell igyekeznünk, mert csak két napig él a GOG.com által szervezett akció. Mondjuk a részleteket.

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

Újabb három Ubisoft-film a láthatáron

Feljebb kapcsol egyet a Ubisoft, a Watch Dogs, a Far Cry és a Rabbids filmváltozatain is elkezdett dolgozott a kiadó filmes részlege - most éppen rendezőket, forgatókönyvírókat és színészeket keresnek.

Ingyenesen tölthető a Fable III

Ingyenesen letölthető a Fable harmadik része, de csak az Xbox Live Gold-előfizetői számára - így készül a Microsoft a júliusban induló "havonta két ingyen játék" című történetre.

The Division - a tabletes móka rejtelmei

A Ubisoft sikervárományos posztapokaliptikus MMO-ját, a The Divisiont lehetőségünk lesz tableten is játszani. A második képernyős mulatságban egy drónt irányíthatunk majd valós időben.

FIFA 14 - a többségnek gyenge PC-je van

Az EA Sports elnöke, Andrew Wilson megindokolta, hogy a PC-sek miért maradnak ki az Ignite Engine-ből idén. Szerinte a legtöbb FIFA-játékosnak egyszerűen túl gyenge gépe van a next-gen motorhoz. Ezért marad a régi.

Új DLC-t kap a Gears of War: Judgment

Még a hónap vége előtt újabb letölthető tartalommal bővül a Gears of War: Judgment. A négy új pályát és egy friss játékmódot tartalmazó csomagban ismerős helyszínekkel is találkozunk. Kattints a részletekért!