Hírarchívum - 2013. június

Dolgozóinak felétől vált meg a Hitman fejlesztője

A dán IO Interactive bejelentette, hogy masszív leépítésbe kezdett, munkavállalóinak felét szélnek eresztette. Minden egyéb projektet töröltek, így már csak a következő Hitman-játékra koncentrálnak a srácok.

E3 2013: Traileren az Alien Rage

Még egy elmaradásunkat pótoljuk, ez pedig a City Interactive gondozásában készülő Alien Rage gameplay előzetese. Igazi hentparádéval van dolgunk, amely még jól is elsülhet, ha adunk neki egy esélyt.

Killer is Dead - képkavalkád

A Grasshopper Manufacture nem méri szűkmarkúan a Killer is Dead-látnivalókat, így ma több mint félszáz screenshotra tettük rá a markunkat. Pózolás karddal, csajok és mészárlás várja a fanokat.

Friss részletek a Thiefről

Az Eidos Montreal jóvoltából rengeteg új információt kaptunk, miután a fejlesztők a hivatalos fórumon számos kérdést megválaszoltak a lopakodós címmel kapcsolatban. Igyekezzünk nem lebukni az őrök előtt.

Battlefield 4 - elindult az alfateszt, itt a gépigény

A DICE már kiküldte a Battlefield 4 alfatesztjének meghívóit a szerencsés kiválasztottak postaládájába, sőt még egy ajánlott gépigénnyel szolgálhatunk. Az is lehet, hogy a multis karrierünket több platformon is egyengethetjük?

E3 2013: Mégis bemutatták a Fallout 4-et?

Ugye Ti sem hittétek el, hogy a Bethesda hagyja sokáig parlagon heverni a Fallout 4-et? Nos, a legfrissebb pletykák szerint a játékot valóban bemutatták az E3-on zárt ajtók mögött, néhány kiválasztott emberke előtt.

Még több politikai csatározás a Rome II-ben

A Creative Assembly célja az, hogy a Total War: Rome II-ben hűen szimulálják meg a politikai csatározásokat és árulásokat, anélkül, hogy a szokásos stratégiai elemek kárára váljon. Eljött az árulások ideje!

Wicked Paradise - erotikus kaland Oculus Riftre

Már javában készül az világ első erotikus kalandjátéka Oculus Riftre. Várható volt, hogy a sikamlósabb téma sem kerüli el a virtuális valóságot kínáló perifériát, ám a Wicked Paradise nem lesz öncélú.

Battlefield 4 - képeken a járművek testreszabása

A DICE soron következő shooterében lehetőségünk lesz a járművek testreszabására, különös tekintettel azok fegyverzetére, optikájára és festésére. A frissen kiszivárgott képek legalábbis mindezt alátámasztják.

Randall - új akció-platformjáték érkezik

A mexikói We The Force Studios bejelentette első játékát, a Randallt, amely egy letölthető akció-platformjáték lesz PC-re és Xbox 360-ra. Az alapötlet nem olyan forradalmi: különböző emberek elméjében kirándulhatunk.