Hírarchívum - 2014. február

Brit toplista: az élen nyitott az új LEGO-játék

Megjelenése után kapásból az élen nyitott az új LEGO-játék, ami történetesen a nemrég mozikba került LEGO-film adaptációja. Az új Final Fantasynek "csak" egy harmadik helyre futotta.

Metal Gear Solid 5 - PS4-en lesz a legjobb

Hideo Kojima szerint a PlayStation 4 a legjobb konzol jelenleg, és a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes is ezen a platformon fut majd a legjobban - ennek bizonyítására összehasonlító képeket is kaptunk.

Áprilisban jön a Daylight

Korábban az idei év elejére ígérték a készítők a Daylight megjelenését, most úgy tűnik, áprilisban futhat be a horrorjáték - legalábbis az IGN ausztrál részlege ezt írja az új előzetesében.

Final Fantasy - Lightning visszatérhet

És most nem abban az értelemben, hogy Lightning Returns, hanem úgy általában: noha a múlt héten megjelent Final Fantasy lezárja Lightning történetét, a készítők nem zárták ki, hogy később visszatérhet vendégszereplőként.

Hivatalos a Transformers: Rise of the Dark Spark

A New York-i Toy Fair kiállításon hivatalosan is bejelentették a Transformers: Rise of the Dark Sparkot. Ha minden igaz, a játék hivatott összekötni a Cybertron-címek és a Michael Bay-filmek történetét.

Frissítve: Nyílt bétába lép a Titanfall

A tervezettel ellentétben nyílt béta fázisba lép a Titanfall, mindezt a Respawn Entertainment egyik alapítója, Vince Zampella jelentette be a Twitterén. A játék 24 órán belül mindenki számára elérhető lesz az eddigi platformokon.

Traileren a 300: Rise of an Empire-játék

Minden meglepetés nélkül mobilokra jelent meg a 300: Rise of an Empire - Seize Your Glory, amely a márciusban mozikba kerülő film játékadaptációja. Izgalmas harcok várnak ránk, boruljon lángba a perzsa hajóhad!

Idén érkezik a Tekken X Street Fighter

Már régen nem hallottunk a Tekken X Street Fighter felől. A Namco szerint nincs ok aggodalomra, a crossovert nem törölték, a megjelenési ütemterv sem változott, még idén a boltokban lesz. Várjuk már?

Élőszereplős traileren a Garden Warfare

Majdnem elsiklottunk mellette, a poénfaktora miatt azonban érdemes megnézni a Plants vs. Zombies: Garden Warfare legújabb élőszereplős trailerét. Nyilván nem növénynek öltöznek be az emberek.

Thief - videón az első teljes küldetés

Az Eidos Montreal szerint a rajongók gameplay videók után szomjaznak, így gáláns gesztusként itt van egy újabb, ami a Thief első küldetését mutatja be teljes egészében. Naná, hogy spoileres, így ennek tudatában kattints tovább.