Hírarchívum - 2014. szeptember

Assassin's Creed: Rogue - valószínűleg PC-re is jön

Noha hivatalosan még nem jelentették be az Assassin's Creed: Rogue-ot PC-re, korábban a Ubisoft sem zárta ki, hogy előbb-utóbb készülhet a játékból számítógépes változat, a hétvégén pedig újabb források árulkodtak erről.

Elő a deszkákkal, folytatódik az OlliOlli!

Ha tetszett a világ talán legkülönösebb gördeszkás játéka, az OlliOlli, akkor figyelj ide: a Roll7 bejelentette, hogy már dolgozik a második részen, ami jövőre érkezik, az eddigi hírek szerint PS4-re és Vitára.

PlayStation-exkluzív DLC-vel jön a LEGO Batman 3

Igazi finomság lesz a LEGO Batman harmadik része a szuperhős rajongói számára, elvégre a játékban több olyan tartalom is helyet kap majd, ami a fanatikusokat hivatott kényeztetni. Ilyen a most bejelentett DLC is.

Alaposan visszaeshetnek a Call of Duty-eladások

Habár az Activision évről évre talál valami adatot, ami miatt az aktuális Call of Duty-epizód rekorder lehet, az igazság az, hogy a sorozatnak egyre nehezebb maga mellé állítani a játékosokat.

NBA 2K15 - két és fél percnyi kedvcsináló

Már csak párat kell aludni, és boltokba kerül az 2K Sports legújabb kosárlabdajátéka. A minap egy új trailer is befutott a játékhoz, amiben több mint két percen keresztül nézegethetünk látványos mozdulatokat és kosarakat.

Heti hírösszefoglaló - 39. hét

Eseménydús hetet tudhatunk magunk mögött: bejelentették az új Total Wart, szörnyülködhettünk az ősszel érkező játékok extravagáns gépigényein és megtudtuk, hogy jövő év elején könnyes búcsút veszünk a PS Home-tól.

Alien: Isolation - Amandát megint levadásszák

Szinte minden napra jut némi hátborzongató látnivaló az Alien: Isolationről. Ezúttal egy bővített TV-reklámot mutathatunk be, amelyben Amanda Ripley pályafutása ismét csúfos véget ér. Az, hogy nehéz a játék, nem kifejezés.

Formula Fusion - a Wipeout fejlesztőitől

A Wipeout-sorozat egykori fejlesztői otthagyták a Sonyt, hogy egy új indie stúdiót alapítsanak. Az R8 Games marad a kaptafánál: a Formula Fusion pont olyan futurisztikus autóverseny lesz, mint az elődje.

Így néz ki a Harmonix régi-új ritmusjátéka

Májusban kaptuk a hírt, miszerint a Rock Band- és a Dance Central-játékok fejlesztője feltámasztaná a klasszikus Amplitude-ot. A Kickstarteren összekalapozott pénzből készült HD-remake-be most nézhetünk bele először.

Shadow of Mordor - vasigényes az ultra grafika

Már a minimum és az ajánlott gépigény sem volt baráti, ám aki maximális részletességen szeretné futtatni a Middle-earth: Shadow of Mordort, az mindenképp szerezzen be egy 6 GB VRAM-mal szerelt videokártyát.