Hírarchívum - 2014. szeptember

F1 2014 - ilyen lesz az Orosz Nagydíj

Bár nemrégiben már megtekinthettük az F1 versenynaptár egyik új pályáját egy gyorskör erejéig, most nettó gameplayt kaptunk az Orosz Nagydíjnak otthont adó Szocsiról. Egy izgalmas futam bontakozik ki előttünk.

Már hétmillióan regisztráltak a Path of Exile-ra

A free-to-play akció-szerepjáték fejlesztője, a Grinding Gear Games bejelentette, hogy immáron hétmillió regisztrált felhasználót tudhat magáénak a Path of Exile. Bizonyára az is jót tett neki, hogy Ázsiában is megvetette a lábát.

Forza Horizon 2 - az első 15 perc

Makulátlan minőségű gameplay videó érkezett a Playground Xbox-exkluzív autóversenyéről, a Forza Horizon 2-ről. A jövő héten megjelenő játék első negyedórájába tekinthetünk most bele, s abszolút meggyőző, amit látunk.

Sunset Overdrive - az Insomniac legnagyobb játéka

Az IGN-nek adott a interjúban Ted Price az Insomniac Gamestől mesélt a Sunset Overdrive-ról. A fejlesztő többek között azt is elárulta, milyen sebességgel és milyen felbontáson fog futni a játék.

Kedden indul a The Crew konzolos zárt bétája

Nemrég zajlott le a The Crew PC-s bétája, ezúttal pedig a konzolosokon a sor. Szeptember 30-án, azaz kedden ugorhatnak be a szerencsés kiválasztottak. A kattintás után elmondjuk, hogyan jelentkezhetsz.

Mikrotranzakciók nélkül jön a PC-s Ryse

Úgy tűnik, a Crytek tényleg mindent belead a Ryse: Son of Rome PC-s verziójába. Ezúttal a sokak által gyűlölt mikrotranzakciós rendszer kihagyása mellett döntött a német vállalat.

Európában is leáll a PlayStation Home

A Sony hivatalosan is bejelentette, hogy Japán után a nyugati régiókban is leállítja a PlayStation Home szolgáltatást. Novemberig érkeznek még hozzá frissítések, de jövő tavasszal végleg megszűnik.

Assassin's Creed: Unity - traileren Arno kunsztjai

Mint ismert, az Assassin's Creed: Unityben egy mély karakter-testreszabási rendszer debütál majd, amellyel mindenki megalkothatja a saját stílusának megfelelő Arnót. A kooperatív módban ennek nagy hasznát vesszük.

Fejlesztői naplón a The Witcher 3: Wild Hunt

A CD Projekt RED tényleg nem viccel, amikor a The Witcher 3: Wild Hunt nyitott világáról beszél. Eltekintve néhány sztorihoz kapcsolódó helyszíntől, a kezünket nem kötik meg, azt csinálhatunk a játékban, amit csak akarunk.

World of Warcraft - a törölt karakterek feltámadása

A Warlords of Draenor startjára a Blizzard lehetővé teszi, hogy a korábban törölt karaktereket visszaállítsuk a World of Warcraftban. A stúdió azt reméli, hogy az inaktív játékosok így talán újra megújítják az előfizetésüket.