Hírarchívum - 2014. szeptember

Lövöldözés az Angry Birds: Transformersben

Végre mozgásban is megcsodálhatjuk a jövő hónapban érkező Angry Birds: Transformerst. A Rovio emeli a tétet, a csúzliból kilőhető madarak helyett rakétákkal lövöldözhetünk a robotizált disznókra. Mega Man, valaki?

Bejelentették a Total War: Attilát

Percekkel ezelőtt, az Eurogamer Expón rántotta le a leplet a The Creative Assembly a Total War: Attiláról. Nekünk, magyaroknak külön öröm, hogy a hun hadvezérre és lovas népére koncentrál a sorozat 2015-ben megjelenő darabja.

Saints Row - ilyen lesz Gat pokoljárása

Az megvan, hogy a Gat Out of Hell voltaképpen a Saints Row: The Third önállóan futtatható kiegészítőjének (így tervezték a Saints Row 4-et is anno) önállóan futtatható kiegészítője? Bárhogy is van, most belenézhetünk.

Ezt kell tudnod a Sleeping Dogs új verziójáról

Ha kíváncsi vagy, hogy mennyivel lesz több a Sleeping Dogs: Definitive Edition, mint az előző generációs változat, akkor mindenképp csekkold le a következő bemutatót. A grafika mellett a játékélmény is javulni fog. Állítólag.

Frissítve: Nem jön Wii U-ra a Watch Dogs DLC-je

A Ubisoft még a hónap elején azt ígérte, hogy információkkal szolgál majd a Watch Dogs Wii U-változatával kapcsolatosan. A tegnapi tweetjükben bejelentett fejlemény viszont nem egészen az, amiben reménykedtünk.

Kulisszák mögött a The Evil Within

A jövő hónapban landol a boltokban Shinji Mikami új horrorjátéka, a The Evil Within. A Tango Gameworks jóvoltából most a fejlesztés kulisszatitkaiba tekinthetünk be. Szó lesz az intróról, a csapdákról és az ellenségekről is.

Heti akciók és leárazások - 39. hét

Újabb akciókat kanalaztunk össze számotokra a hétre az ezek után rendszeresen érkező spórolás-centrikus rovatunkban. Kérésetekre a sorba ezúttal a PlayStation Network és az Xbox Live Gold akciói is beálltak.

Rettenetesen szerepel az Xbox One Japánban

Üres sorok és csend fogadta azokat, akik szeptember első hetében Xbox One konzolért indultak a japán műszaki cikkeket árusító üzletekbe. A helyzet azóta sem javult a konzol értékesítése kapcsán, sőt ha lehet, még rosszabb.

Next-genre költözik a Rocksmith 2014

Megerősítést nyert az ESRB-s pletyka: a Ubisoft gitáros oktatójátéka valóban kiadásra kerül a PlayStation 4 és az Xbox One konzolokra. A megjelenésig pedig nem is kell már sokat várni.

CoD: Advanced Warfare - Exo Survival trailer

A Sledgehammer Games által fejlesztett Call of Duty: Advanced Warfare legújabb trailerében a jövő fegyvereit és Kevin Spacey virtuális mását is láthatjuk, ahogy a maguk módján megbirkóznak az ellenállással.