Hírarchívum - 2015. november

HWSW: Megérkeztek a Steam hardverek

A kisméretű, enyhén túlárazott Steam Machine konfigurációk létjogosultsága kérdéses, de a Steam Controller és a Steam Link ígéretesnek tűnik. A legnagyobb gondot a SteamOS jelenti a Valve számára - írja a HWSW.

Brit toplista: tarolt a Fallout 4

Nem meglepő módon a Fallout 4 vitte el a múlt hetet a briteknél, és ezzel maga mögé utasította a legutóbbi aranyérmest, a Call of Duty: Black Ops III-at. Az új Tomb Raider lemaradt a dobogóról.

Warcraft-film - megelevenednek a játék helyszínei

Nem is olyan régen megkaptuk az első előzetest a Warcraft-filmből, egy rajongó pedig összevetette a trailerben feltűnő helyszíneket a World of Warcraftban található megfelelőjükkel. Érdemes megnézni!

Failsafe - izgalmas projekt a Kickstarteren

Ígéretes játékra gyűjtenek a Kickstarteren, amely a fejlesztők szerint a Mirror's Edge-ből, a Journeyből és Hayao Miyazaki munkásságából is merít. A kért tőke negyede már megvan.

Homefront - teljesen más lesz az új rész

Az alapkoncepción kívül gyakorlatilag mindenben más lesz a Homefront jövőre érkező új része, a The Revolution. Ez persze a projekt kalandos életútját tekintve nem is annyira meglepő.

AR-szemüvegen dolgozik az ASUS

A tajvani cég vezérigazgatója megerősítette, hogy saját AR-szemüveg fejlesztésébe vágtak. Ha minden jól megy, az újdonság jövőre kerülhet boltokba, és remélhetőleg az árcédulája is barátságos lesz.

Lara Xbox 360-on is tündököl

Meglepő módon még Xbox 360-ra is megjelent a Rise of the Tomb Raider - a Digital Foundry friss elemzésében az Xbox One-os verzióval hasonlítja össze az előző generációs kiadást.

Steamre költözik a MechWarrior Online

Hosszú idő és ígérgetés után úgy tűnik, hogy végre átköltözik a Steamre a MechWarrrior Online. Azt még nem tudni pontosan, hogy kötelező lesz-e átváltani a steames kiadásra.

Jól fogy a Starcraft II: Legacy of the Void

A Twitteren jelentette be a Blizzard, hogy már az első napon átlépte a Starcraft II utolsó felvoánsa, a Legacy of the Void az egymilliós eladási határt. A játékhoz még ezután is érkeznek majd kiegészítők.

Tovább bővül a Driveclub

Továbbra sem áll le a Driveclub támogatása: a fejlesztők a Twitteren válaszolgattak a rajongók kérdéseire, ahol kiderült, hogy idén is és jövőre is érkezik még új kontent a PS4-es játékhoz.