Hírarchívum - 2015. augusztus

Dátumot kapott az Uncharted 4 is

Az imént a Sony leleplezte az Uncharted 4: A Thief's End megjelenési dátumát, és természetesen ő sem hagyta ki a ziccert, hogy ránk zúdítson egy nagy adag gyűjtői kiadást és előrendelői akciót.

Xbox One - bemutatkozik az Elite kiadás

A feljavított kontroller mellé feljavított konzol dukál: az ősz végén Elite kiadást kap az Xbox One. A csomag viszonylag drága lesz, de cserébe jobb teljesítményt ígérnek a redmondiak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten ütős hétnek nézünk elébe, az ősz első hetére több izgalmas megjelenést is összesűrítettek nekünk a kiadók. A főszerepet persze a Metal Gear Solid V és a Mad Max kapja majd.

Ingyenesen játszható a Guild Wars 2

Egy Guild Wars 2-hírrel adósak vagyunk még a hétvégéről, a Heart of Thorns megjelenési dátuma mellett ugyanis azt is bejelentették a fejlesztők, hogy az alapjáték mostantól ingyenesen játszható.

Megvan a Deus Ex: Mankind Divided dátuma

Ha nem is jelenik meg idén, legalább nem kell sokat várni a Deus Ex: Mankind Dividedra. A készítők ma bejelentették a premier dátumát, sőt a gyűjtői változatról és az előrendelői akcióról is lehullt a lepel.

Szerdán GameNight - ezúttal a Mad Maxé a főszerep

Szerdán visszatér a GameNight, és nem is akármilyen alkalomból: a következő összejövetelen az új Mad Max megjelenésének örülhettek majd nagyon, és természetesen ki is próbálhatjátok a játékot!

Headlander - bemutatkozik a Double Fine új játéka

Tim Schafer stúdiója lerántotta a leplet a készülő új alkotásáról, a Headlanderről, amely egy 2D-s, retro-futurisztikus metroidvania lesz, nem kevés humorral. A játékot a '70-es évek elborult sci-fijei ihlették.

Cities: Skylines - ez vár ránk sötétedés után

A városépítő stratégiák szerelmesei idén egy kiváló darabbal gazdagodhattak, jó hír, hogy már nem kell sokat várniuk az első nagyobb kiegészítőre. Az After Dark bevezeti a napszakok váltakozását, éjjel teljesen megváltozik a városunk.

Mad Max - ezeket kapják a PS4-esek

Akik a Mad Max PlayStation 4-es verziója mellett döntenek, egy sor exkluzív tartalmat kapnak. Ne gondoljatok lényeges dolgokra, csupán néhány kozmetikai elemről van szó, ahogy az az új előzetesből is kiderül.

MGS 5 - csak a Steam telepítőjét találjuk a lemezen

Néhány kolléga már rátette a mancsát a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain dobozos PC-s verziójára, és meglepődve tapasztalták, hogy a játék fájljai nincsenek rajta a lemezen, csak a Steam 9 megás telepítője.