Hírarchívum - 2015. december

Kistesót kap az Xbox One?

Régóta pletykálnak arról, hogy kistestvért kap az Xbox One, és a minap újabb híreket kaptunk. Most azt mondják épp, hogy az új gépet az Apple TV versenytársának szánja a Microsoft.

34 ezer embert érintett a karácsonyi Steam-botrány

Nem mondanánk, hogy kommunikációból ötösre vizsgázott a Valve, a cég csak tegnap este adott ki hivatalos közleményt a Steam karácsonyi hibájával kapcsolatban. 34 ezer embert érintett a probléma.

Vajon meddig húzza a PC-s Super Mario Maker?

Miután a Nintendo valószínűleg soha nem fogja elkészíteni a Super Mario Makert PC-re, egy rajongó fogta magát, és egyedül ugrott neki a számítógépes átiratnak. A demója már tölthető, lehet tippelni, hogy mikor jelentkeznek be a cég ügyvédei.

Ez a játék is ingyen jár az Oculus Rift mellé

Az Oculus bejelentette, hogy a Lucky's Tale nevű platformer is ingyen jár majd az Oculus Rift mellé. A VR Mario 64-éhez nagy reményeket fűznek a szemüveg készítői, mutatunk belőle egy gameplay videót is.

Battleborn - újabb két karakter mutatkozott be

A Battlebornt javarészt a MOBA-k ihlették, ezért nem meglepő módon erősen karakterközpontú lesz. Huszonöt harcossal indít majd a játék, most pedig újabb kettőt ismerhettek meg közülük.

2015 legolvasottabb hírei a Gamekapcson

Folytatjuk az év végi összefoglalónkat, ezúttal a tíz legolvasottabb Gamekapocs-hír listáját mutatjuk meg nektek. A GTA-t ezúttal sem ússzátok meg, de színesebb a lista, mint valaha.

Frissítve: Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

Noha a Microsoft már jó előre bejelentette, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik januárban az Xbox Live Gold-előfizetői számára, a Sony még mindig adós a PlayStation Plus ingyen játékaival.

HWSW: 2015 legnagyobb sikerei és bukásai

A héten nagytestvérünk, a HWSW is évzárózik, ennek jegyében pedig összeszedték az idei év legnagyobb sikereit és bukásait - indoklással természetesen.

Új képeken az Assassin's Creed-film

Termékenyek voltak a külföldi filmes magazinok az év végén, az Assassin's Creed-mozi mellett a Doctor Strange-filmből, az új Ghostbustersből és a Trónok harca következő évadából is tudunk mutatni új képet, képeket.

Frissítve: Mindenki akciózik karácsonykor

De tényleg: a Steamen, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban is leárazásokkal ünneplik a karácsonyt, és a Humble-csapat is most indította útjának a legújabb csomagját.