Hírarchívum - 2015. november

Star Citizen - bemutatkozik Mark Hamill karaktere

Annyira hiányolja mindenki Luke Skywalkert, pedig csak jó helyen kell keresni: Mark Hamill legutóbb a Star Citizen új kedvcsinálójában tűnt fel, hogy rövid ízelítőt nyújtson a játékbeli karakteréből.

Jön a Game of Thrones második évada

Alighogy befejeződött az első évad, a Telltale megerősítette, hogy folytatja a Game of Thrones-sorozatát. Emellett rendesen pörgeti a Minecraft-szériát is, ennek a jövő héten érkezik a harmadik része.

PlayStation 4 - élesben vizsgázik a PS2-emulátor

Régóta pletykálják már, hogy PS2-emulátort kaphat a PlayStation 4, és a jelek szerint a Sony már vizsgáztatja is a technológiát, méghozzá az újrakiadott Star Wars-játékok közreműködésével.

Eltávolították a boltokból az Afro Samurai 2-t

Maga a kiadó is elismerte, hogy a szeptemberben megjelent Afro Samurai 2: The Revenge of Kuma bűn rossz lett. Már egyetlen online boltban sem lehet megvásárolni, a készülő epizódokat pedig törölték.

World of Tanks - megvan a PS4-es nyílt béta dátuma

Alakul a World of Tanks PS4-es verziója, a nyílt bétateszt december elején veszi kezdetét és három napig tart. A próbalehetőségen minden PS Plus-előfizető részt vehet, még csak regisztrálniuk sem kell rá.

Megjelent a Mordheim: City of the Damned

Már megvásárolható a Steamen a Rogue Factor körökre osztott stratégiája, amely a népszerű Warhammer-táblajáték alapján készült. Vajon sikerül átvenned a város feletti irányítást? Itt a launch trailer.

Ezért szeretjük a Dead or Alive: Xtreme 3-at

A Tecmo Koei mindent megtesz azért, hogy elkényeztesse a rajongókat. A Dead or Alive: Xtreme 3-ban több minijátékot találunk: lesz kötélhúzás, medenceugrálós móka és sok más is. Meg ugye csajok.

PS4-en és Xbox One-on is megjelenik a Chivalry

A középkori Call of Duty, azaz a Chivalry: Medieval Warfare a jelenlegi generációs konzolokon is napvilágot lát. A 24 fős multira kihegyezett akciójátékot minden földi jóval teletömik a fejlesztők, és nem is fog sokba kerülni.

Decemberben jön PC-re a Dragon Quest: Heroes

A Square Enix formálisan is bejelentette a Dragon Quest: Heroes PC-s verzióját, amely december folyamán landol a Steamen, a Lightning Returns: Final Fantasy XIII mellett. Ez utóbbi is napra pontos dátumot kapott.

Filmes traileren a Just Cause 3

A héten már láttunk egy akciódús gameplay előzetest az Avalanche Studios nyitott világú alkotásáról, most azonban itt van még egy, amely részben CG, részben gameplay. A videó a japán Visual Works keze munkáját dicséri.