Hírarchívum - 2015. február

RE: Revelations 2 - mégis van PC-n offline co-op

Sokan meglepődve tapasztalták, hogy a RE: Revelations 2 PC-s verziója nem támogatja az osztott képernyős kooperatív módot. Ezúttal is lelkes modderek siettek a játékosok segítségére, így már itt is elérhető az offline co-op.

Ingyen hétvégén az Europa Universalis IV

Egész hétvégén ingyen játszható az Europa Universalis IV a Steamen. A játék vásárlói is örülhetnek, hiszen megjelent a játék kiegészítője is, mely El Doradóba invitálja a stratégákat.

Nem lesz modernizált No One Lives Forever

Úgy tűnik, egy ideig biztos nem lesz modernizált, digitálisan is elérhető változat a No One Lives Foreverből. A Warner nem adott engedélyt a Night Dive-nak, hogy újra megjelentesse a játékot.

Final Fantasy XV - traileren az élővilág

Az új Final Fantasy egy teljesen nyitott világban fog játszódni, melynek - a stílus más játékaihoz hasonlóan -meglesz a saját élővilága. Erről kaptunk most egy látványos, már-már idilli videót.

Elhunyt Leonard Nimoy

Meghalt Leonard Nimoy amerikai színész, aki a klasszikus Star Trekben Mr. Spockot alakította. A sokoldalú művész rendezőként, költőként és zenészként is kipróbálta magát, de egy-két videojátékból is ismerős lehet a hangja.

Leállnak a Ridge Racer Unbounded szerverei

Három évvel ezelőtt jelent meg a Ridge Racer Unbounded, melynek szervereit most leállítja a Bandai Namco. A játék online módja mától PC-n és konzolokon sem elérhető.

We Happy Few - a Contrast fejlesztőinek új játéka

A hónap elején tudtuk meg, hogy a Contrastról elhíresült Compulsion Games új játékot készít. Ma lerántották a leplet a We Happy Fewról, amely egy "retrofuturisztikus" városban játszódik az 1960-as évek Angliájában.

Így nézne ki Londonon kívül a The Order: 1886

A Ready at Dawn csapata egy fél tucat árulkodó artworköt és egy trailert pakolt fel a The Order: 1886 Facebook-oldalára. Ezek szerint Londonon kívül is van élet a neo-viktoriánus világban - érik a folytatás?

Minden, amit a Zombie Army Trilogyról tudni kell

Egy több mint ötperces, minden részletre kiterjedő gameplay előzetes érkezett a Zombie Army Trilogyról. A kedvcsináló a játék főbb jellegzetességeit veszi számba. Ha valami nem tiszta, most már okosabb leszel.

Januárban 31 milliót hozott a letölthető GTA V

A Grand Theft Auto V a legnagyobb bevételt hozó cím a digitális játékok piacán is, januárban 31 millió dollárt termelt a Take-Twónak, és ebbe a számba már beletartoznak a DLC-k is.