Hírarchívum - 2015. november

PES 2016 - ingyenes UEFA Euro 2016 DLC

Aki megvásárolta a Pro Evolution Soccer 2016-ot, annak remek hírünk van, a Konami ugyanis megerősítette, hogy a jövőre érkező UEFA Euro 2016 DLC minden tulajdonos számára teljesen ingyenes lesz.

Ark: Survival Evolved - hamarosan Xboxra is

Jelenleg csak a Steam Early Access keretein belül próbálható ki a Studio Wildcard dinóvadászós játéka, az Ark: Survival Evolved, ám a jelenlegi hírek szerint hamarosan az Xbox One Game Preview programjában is felbukkan.

Jövő héten jön a PS4-es Beyond: Two Souls

A Sony a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy az idei E3-on bemutatott PlayStation 4-es Beyond: Two Souls jövő héten jelenik meg, míg a Heavy Rain átirata 2016-ban érkezik.

Bloodborne - ismét mozgásban az Old Hunters DLC

Jövő héten mutatkozik be a tavasszal megjelent Bloodborne első és egyben utolsó kiegészítése, a The Old Hunters DLC, amit most újból megleshetünk, mégpedig egy hétperces videó formájában.

Don't Starve - decemberben jön a kiegészítő

A Klei Entertainment megerősítette, hogy a kraftolásra és túlélésre kihegyezett Don't Starve első expanziója, a Shipwrecked december elsejétől lesz játszható, mégpedig a Steam Early Access keretein belül.

Halo 5: Guardians - megjött a Big Team Battle

A 343 Industries már a Halo 5: Guardians megjelenése előtt megerősítette, hogy a játék megjelenését követően rengeteg ingyenes tartalommal egészítik majd ki a multiplayer módot. Megérkezett az első újdonságokat kínáló csomag.

Filmes híreket mondunk

Ki gondolta volna, de egy új Star Wars: Az ébredő Erő TV-reklámot kaptunk, amelyben néhány új jelenetet is megnézhettek. Ezen kívül szó lesz a Tetris-filmről is, amely a játék születését viszi vászonra.

Warhammer 40K: Dark Nexus Arena - íme, a dátum

Nincs megállás Warhammer-fronton. A Dark Nexus Arena egy felülnézetes MOBA lesz - ilyet még nem láttunk ebben az univerzumban. A korai hozzáférésű változat december elején élesedik a Steamen.

Hard West - elérhető a vadnyugatos XCOM

Egy kisebb csúszás után végre megjelent a Hard West, amely leginkább az XCOM-ra emlékeztet, csak éppen a spagettiwesternes miliővel és néhány démonnal. Ha a launch trailer nem hoz hangulatba, akkor semmi.

PlayStation 4 - új konzolcsomag jön öt játékkal

Hamarosan egy új PS4-konzolcsomag érkezik Európába Players Mega Pack néven. Az 1 TB-os merevlemezzel szerelt modell mellé az Uncharted: The Nathan Drake Collection, a The Last of Us és a God of War 3 Remastered jár.