Hírarchívum - 2015. január

Az első gameplay jelenetek Sid Meier új játékából

A Sid Meier's Starships még a múlt hét elején mutatkozott be, gameplay jeleneteket viszont csak most kaptunk belőle először. Nem is keveset, a készítők a Twitchen streamelték a játékot egy bő félórán át.

Lehúzza a rolót a Joystiq

Ha olvasol külföldi játékújságokat, valószínűleg mond neked valamit a Joystiq név, és talán nem is fogsz örülni a hírnek: a szájt tulajdonosa a minap bejelentette, hogy megszünteti a gamer lapot.

Game of Thrones - traileren az ötödik évad

Nem panaszkodhatnak a Game of Thrones-rajongók mostanában, elvégre nemcsak a Telltale-féle játékadaptáció folytatódik a jövő héten, de a minap a tévésorozat ötödik évada is megkapta az első előzetesét.

Bloodborne - lesz miért visszatérni

Habár a Souls-játékokba is tetemes időt lehetett beleölni, a From Software szerint a Bloodborne-nal sokkal többet fogunk játszani. A Chalice Dungeons gyakorlatilag korlátlan mennyiségű tartalmat jelent majd.

A Sega már csak PC-ben és mobilban gondolkodik

A minap átszervezéseket jelentett be a Sega, ami a tervei szerint inkább a digitális PC-s és mobilos játékokra fókuszálna a jövőben. Az Alien: Isolation valószínűleg intő jel lehetett.

Launch traileren az Apotheon

Az Apotheon a közeljövő egyik legérdekesebb indie játéka, és nem csak azért, mert ez lesz az egyik PlayStation Plus-ajándék februárban. Most egy új trailert és néhány screenshotot tudunk mutatni róla.

HWSW: Botrányos lett az új NVIDIA-kártya

Az NVIDIA téves specifikációkkal hirdette GeForce GTX 970 grafikus kártyáját, amelyet egyre több felhasználó visz vissza a kiskereskedőkhöz. A csalódott vásárlókra közben az AMD is vadászni kezdett - írja a HWSW.

Hearthstone - jöhet a csapatos harc?

A minap két Blizzard-pletykát is kaptunk, méghozzá ugyanabból a forrásból: az egyik a Hearthstone: Heroes of Warcraft új kiegészítőjéről, a másik az Overwatch üzleti modelljéről szól.

Blogajánló: Videointerjú a The Witcher 3 készítőivel

Jól olvastátok: hedzsooo nevű olvasónk lehetőséget kapott arra, hogy interjút készíthessen a The Witcher 3: Wild Hunt készítőivel. Erről videót készített és egy blogban osztotta meg veletek.

Battlefield: Hardline - a gépigényről

Ma duplázunk Battlefield: Hardline-fronton, a legutóbbi bejelentés óta ugyanis beesett még néhány apró információ a játék bétatesztjével, illetve a PC-s verzió gépigényével kapcsolatban.