Hírarchívum - 2015. október

Ingyen játszható az NBA 2K16 a hétvégén

A hétvégén ingyen kipróbálható PC-n a 2K idei kosárlabdás játéka, az NBA 2K16. Mivel a demók már kimentek a divatból, jó alkalom lehet, hogy megbizonyosodjunk arról, megéri-e nekünk a játék.

Kicsivel később jelenik meg a Hard West

Később érkezik a Gambitious vadnyugatos körökre osztott stratégiája, a Hard West. Szerencsére nem sok időről van szó, így még novemberben belevethetjük magunkat a játékba.

Fallout 4 - videón a Pip-Boy Edition

Már csak bő egy hét választ el minket a Fallout 4 megjelenésétől, így hamarosan vége az évek óta tartó várakozásnak. Többen már megkapták a hírhedt Pip-Boy Editiont, melyről a kattintás után megnézhettek egy videót is.

Megjelent a The Binding of Isaac: Afterbirth

Tegnap óta elérhető a The Binding of Isaac: Afterbirth, melyhez egy friss trailer is érkezett. A 2011-es játék rengeteg újdonsággal bővült, valamint közel 100 óra játékidőt biztosít a kiegészítő.

Black Ops III - ilyen az átdolgozott Nuk3town

A Black Ops-epizódok népszerű multiplayeres pályája, a Nuketown idén is visszatér, természetesen egy kicsit átalakított formában. Egy rövid előzetesben megnézhetjük, milyen is lesz a felújított helyszínen nyomulni.

Rise of the Tomb Raider - íme, a launch trailer

Kevesebb, mint két hét van hátra a Rise of the Tomb Raider premierjéig, ám a Crystal Dynamics jóvoltából már most megnézhetitek a játék utolsó trailerét, amely alatt Karen O mámorító dallamai szólnak.

Evolve - a jövő héten érkezik Gorgon

Hamarosan megérkezik a Turtle Rock Studios kooperatív akciójátékának ötödik szörnye, Gorgon is. A kicsike amellett, hogy savat köp, még hálót is lő, amivel lelassíthatja a vadászokat. Emellett jön az Ultimate Edition is.

Ezek lesznek a PlayStation Plus novemberi játékai

A Sony hivatalosan is megerősítette, hogy milyen játékokat kapnak ingyen novemberben a PlayStation Plus előfizetői. PS4-en a The Walking Dead: Season Two-t és a Magicka 2-t zsákolhatjuk be.

Megvan a Van Helsing: Final Cut dátuma

Noha az első tervek szerint szeptember végén kellett volna megjelennie a The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cutnak, a Neocore az utolsó pillanatban elhalasztotta a premiert. Most már azt is tudjuk, meddig.

Az összes Tribes-játék ingyenes lett

Húszéves a Tribes-sorozat, ennek apropóján a fejlesztő Hi-Rez Studios az összes részt ingyenesen letölthetővé tette. Soha rosszabb ajánlatot, az Ascend még manapság is az egyik legjobb multis FPS.