Hírarchívum - 2015. szeptember

Call of Duty: Black Ops 3 - sztoritrailer érkezett

A számtalan multiplayer pillanat után végre betekintést nyerünk a novemberi megjelenéseket erősítő Call of Duty: Black Ops 3 történetébe. A friss kedvcsináló láttán csak remélni tudjuk, hogy szebb jövő elé nézünk.

The Walking Dead - újabb spin-offot kap a sorozat

Az AMC tulajdonképpen arra készül, hogy elkészítse a The Walking Dead mellékágának a mellékágát: a Fear the Walking Dead: Flight 462 egy webes sorozat lesz, tizenhat epizóddal.

Fallout 4 - mit jelent a karizma?

A Fallout 4 fejlődési rendszerének, a S.P.E.C.I.A.L.-nek az egyes összetevőit bemutató videósorozat legújabb részében a karizma szerepét és fontosságát részletezi a Bethesda.

Rise of the Tomb Raider - minimum 15-20 óra

Tartalmas szórakozást ígér majd a novemberben megjelenő Rise of the Tomb Raider. Mike Brinker, a játék vezető dizájnere ugyanis megerősítette, ha mindent szeretnénk felfedezni, akkor közel 30-40 órányi játék vár ránk.

Itt vannak a PlayStation Plus októberi játékai

A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetőinek havi rendszerességgel kínált ingyenes játékok októberi kínálatáról. Ezúttal is kapunk PS4-es, PS3-as és PS Vitás címeket is.

A visszatérő - itt az első teljes előzetes

Nagyon úgy néz ki, hogy Alejandro González Inárritu jövőre végre elhozza a régóta várt és megérdemelt szobrocskáját Leonardo DiCapriónak. A hajtás után megleshetitek A visszatérő első teljes előzetesét.

Jövőre jön a Mass Effect témájú vidámpark

Az Electronic Arts és a Great America megerősítette, hogy 2016-ban mutatkozik be a Mass Effect témájú, 4D-s, holografikus élménnyel kecsegtető vidámparjuk. Az ígéretek szerint az egész galaxist beutazhatjuk majd a túra alatt.

Újabb videókon az Uncharted-kollekció

Reméljük, nem unjátok már az egyre gyakrabban jelentkező Uncharted: The Nathan Drake Collection-videókat. Ezúttal a második rész lesz terítéken, a vonatos és a demóban is kipróbálható szekvenciákkal.

Fejlesztői naplón a konzolos This War of Mine

Megérkezett a PC-re már egy ideje kapható, és a jövő év elejétől PlayStation 4-en és Xbox One-on is kipróbálható This War of Mine első fejlesztői naplója, ami a konzolos változatokról árul el részleteket.

Back to the Future: The Game - az új konzolokra is

Hihetetlen, de igaz: már 30 éves a Vissza a jövőbe-trilógia, így a Telltale Games keresve sem találhatott volna jobb alkalmat ahhoz, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kiadja az epizodikus kalandjátékát.