Hírarchívum - 2015. június

Megvan az új King's Quest dátuma

Az ötrészesre tervezett King's Quest első epizódja július végén startol el. A The Odd Gentleman csapata támasztja fel a Sierra klasszikus kalandjátékát, amelyről most egy új előzetes is befutott.

A Microsoft megvenné az AMD-t?

Érdekes pletyka futott be ma délutánra: egyre több jel utal arra, hogy a Microsoft felvásárolná az AMD-t. A tárgyalások állítólag néhány hónappal ezelőtt kezdődtek, de a részletek még nem ismertek.

SOMA - még egy kis gameplay

Végre tisztességes minőségben is megnézhetjük az E3-as PC Gaming Shown levetített gameplayt a SOMA-ból, amely az első találkozásunkat mutatja be egy különös lénnyel. Ajánlott maximális hangerőre tekerni a hangfalakat.

Ennyit változott a Darksiders 2 grafikája

Idén érkezik a Darksiders 2: Deathinitive Edition, amely nem csupán nagyobb felbontású textúrákkal és az összes DLC-vel együtt érkezik, hanem a játékban szereplő felületek is máshogyan reagálnak a fényre. Megmutatjuk, hogyan.

Frissült egy nagyot a DiRT Rally

Masszív frissítést kapott a jelenleg Early Access státuszban leledző DiRT Rally, a Codemasters autószimulátora. Elsősorban aszfaltos versenyeken indulhatunk el, és 12 új szakasszal bővül a repertoár.

Napi WTF: Retro City Rampage MS-DOS-ra

A 8-bites GTA-klón, a Retro City Rampage a Microsoft harmincéves operációs rendszerére is elkészül. Ha van valahol egy elfekve 486-os PC-d, akkor porold le, hiszen egy új játék jelenik meg rá. Nosztalgiára fel!

The Witcher 3: Wild Hunt - új küldetés jön a héten

A CD Projekt RED felfedte a The Witcher 3: Wild Hunt legújabb ingyenes DLC-jét, melyben egy hátborzongató falu titkait fejhetjük meg Geralttal. Minden witcher képességünkre szükség lesz a rejtély megoldásához.

Csúszik a Star Citizen FPS-modulja

Chris Roberts és csapata megerősítette, hogy a tervezettnél később érkezik a Star Citizen FPS-modulja, és ezúttal még csak körülbelüli időponttal sem rukkoltak elő a megjelenést illetően.

Remastert kap az 1998-as Battlezone is

Habár a Rebellion már bejelentett az E3-on egy új Battlezone-t, mint kiderült, valójában nem egy, hanem mindjárt kettő projekt is készül náluk a cím alatt: az 1998-as részt is előveszik majd.

Mortal Kombat X - akcióban a Predator

Júliusban érkezik a Mortal Kombat X következő DLC-karaktere, aki nem más lesz, mint a Predator. Az új vendégszereplőt most akció közben is megcsodálhatjuk, az áldozata épp Jason Voorhees.