Hírarchívum - 2015. július

Hátborzongató lopakodós játék lesz a Tangiers

A független Andalusian Games egy groteszk, szürreális világban játszódó lopakodós játékot készít, ami tömve van horrorelemekkel. Sandbox környezetben nyomulhatunk, de ha a helyzet úgy hozza, harcolhatunk is.

Két új Worms-játékot jelentett be a Team 17

Kicsit csalunk, elvégre az egyik a Worms 4 "definitív handheld-verziója", a másik viszont egy teljesen új iteráció, ami PC-n, Xbox One-on és PS4-en lát napvilágot. A kukacos sorozat rajongói nem panaszkodhatnak.

Ennyiben változott a Zombi

A ZombiU annak idején erősen a Wii U GamePadjére támaszkodott: az érintőképernyőn láthattuk a térképet, azon menedzselhettük az eszköztárunkat is. Az új verzióknál ilyen nincs, minden a monitoron/tévén történik.

A csökkenő bevétel ellenére is bizakodó az EA

Az Electronic Arts szerint "remekül indult" az aktuális üzleti éve, annak ellenére, hogy az elmúlt negyedévben kevesebb bevételt ért el, mint a tavalyi év hasonló időszakában. Az őszi megjelenéseken sok múlik majd.

Ingyenes a Race the Sun a Steamen

A Race the Sun egy véletlenszerűen változó endless runner, melyben egy napelemes repülőgépet irányíthatunk a lehető legjobb pontszámokért. Az ádáz hangulatú indie játékot csak ma tölthetjük le ingyen a Steamről.

HWSW: 14 millió Windows 10 az első napon

Ami az Insider-tábor korábbi ötmilliójával együtt értendő. Ez volt a disztribúciós rendszer globális, éles, de fennakadásoktól messze nem mentes stressztesztjének első napja, és a telepítés körül sem volt minden egyértelmű.

Star Wars: Battlefront - ilyen lesz a Blast mód

Az ígéreteknek megfelelően a DICE leleplezte a Star Wars: Battlefront eddig ismeretlen játékmódját. Olyan nagy meglepetés nem ért minket: sima, 10v10-es küzdelmekre kihegyezett Team Deathmatchről van szó.

Tropico 5 - 2016-ban Xbox One-ra is

PC-re, Xbox 360-ra és PS4-re már hónapok óta elérhető a Kalypso Media diktátorszimulátora, most pedig bejelentették, hogy Xbox One-ra is megérkezik a játék. A csomagban nem csak az alapjáték, de több kiegészítő is helyet fog kapni.

Mit gondolsz a Resident Evil 2 Remake-ről?

Erre a kérdésre keresi a választ a Capcom a Facebookon, ahol a rajongók kommentekben írhatják le a véleményüket az ötletről. Vajon tényleg van esély rá, hogy elkészül a feldolgozás?

Dátumot kapott a PS4-es és Xbox One-os Brothers

Két hét múlva érkezik a Brothers: A Tale of Two Sons a jelengenerációs konzolokra, az új változatokat még az E3 előtt jelentették be. A dobozos kiadásra többet kell várni, csak szeptembertől lesz kapható.