Hírarchívum - 2015. május

15 perc az Everybody’s Gone to the Rapture-ből

Hitted volna, hogy az apokalipszis csendben végbe ment? Pedig pont ez történt az angliai Yaughton Valleyben 1984-ben, amikor a teljes lakossága egyik napról a másikra tűnt el. Most 15 percig mozog a felfedezős horrorjáték.

Hétfőn új XCOM-játékot jelentenek be

Kiderült, hogy mi lapul a 2K Games legújabb teaser oldala mögött, az Advent honlap valójában egy új XCOM-játékot takar. A visszaszámlálás holnap ér véget, de már pár képet kihámoztak a rajongók.

Így néz ki az új Xbox One-kontroller

A héten kaptuk a fülest, hogy az E3-on mutatja be a Microsoft az Xbox One új, átalakított kontrollerét, ám egy osztrák kiskereskedő idő előtt lelőtte a poént, miután néhány képet már mutatott róla.

Először mozog a Wattam

Végre lelepleződött a Katamari Damacy fejlesztőjének új játéka, amely kizárólag PS4-re érkezik. A Wattamot a tavalyi PlayStation Experience-en jelentették be, az első ingame látnivalókra eddig kellett várnunk.

Frissítve: Feltámasztja a Microsoft a Silent Hillst?

Meredek pletyka következik, melyet érdemes még a megszokottaknál is gyanakvóbban kezelni. A Rooster Teeth egy megbízható forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a Microsoft Xbox One-exkluzívként élesztené fel a Silent Hillst.

2017-ben jelenik meg a Lords of the Fallen 2

A City Interactive szerint még jó ideig ne számítsunk a Lords of the Fallen 2-re, mivel a Deck 13 szerepjátéka csak két év múlva lát napvilágot. Tomasz Gop alkotása még csak a tervezőasztalon van.

Már tölthető a felújított Halo 3: ODST

Végül nem pénteken, hanem tegnap vált letölthetővé a Halo 3: ODST a The Master Chief Collection tulajdonosai számára. A kódokat már kiküldte a Microsoft, nekünk csak be kell váltanunk azokat az Xbox Live-on.

Teaseren a The Banner Saga 2

A Stoic Studio a tavaly decemberi The Game Awards 2014-en jelentette be a The Banner Saga folytatását. A skandináv folklórra épülő körökre osztott stratégiába most újra belenézhetünk egy friss teaser segítségével.

Project CARS - teljesítménynövekedést hoz a DX12

A Windows 10-zel együtt érkezik a DirextX 12 is, melyből nem csak a PC-k, de az Xbox One is profitálhat. A Project CARS fejlesztői a játék fórumán beszéltek arról, hogy a játékukban mekkora teljesítménynövekedés tapasztalható majd.

Megjelent a Kung Fury

A Kung Fury hangulatos és abszurd trailere után megérkezett a teljes produktum is, mely még egy lapáttal rátesz az előzetesben látottakra. A több mint 30 perces rövidfilm már megnézhető a YouTube-on.