Hírarchívum - 2015. november

PlayStation 4-re költözik a Demon's Souls?

A Dark Souls-sorozat alapjait lefektető Demon's Soulst egyelőre elkerülték a különböző felújítások, de most nem kizárt, hogy a From Software PlayStation 4-re költözteti az eredetileg PS3-as klasszikus RPG-t.

Már jövő év elején gyártósorra kerül a Nintendo NX?

A DigiTimes értesülései szerint már a jövő év első negyedében megkezdődhet a titokzatos Nintendo NX gyártása. A kiotóiak állítólag 20 millió példányt szeretnének piacra dobni 2016 végéig.

Just Cause 3 - holnap premier, itt az utolsó trailer

A múlt heti Just Cause 3-videóáradat után minden bizonnyal a mai az utolsó kedvcsináló, amit az Avalanche Studios a játékhoz készített, hiszen Rico Rodriguez sorban harmadik akciózása holnap beveszi a boltok polcait.

Dead Island Redux - tényleg lesz felújított változat?

Az év közepén egyszer már pletykálták, hogy a Dead Island definitív kiadást kaphat, de most egy újabb internetes áruház kínálatában is felbukkant a felújított változat. A Dead Island Redux állítólag PC-re és konzolokra fog megjelenni.

Gears of War 4 - PC-re is készül?

Nagyon úgy néz ki, hogy a brit GAME idő előtt lelőtte, hogy az idei E3-on bejelentett Gears of War 4 nem Xbox One-exkluzív lesz, a játék frissen fellőtt adatlapja szerint ugyanis PC-re is meg fog jelenni.

Wreckfest - jöhetnek a fűnyírós versenyek

A korábban csak Next Car Game címen futó, végül az Early Accesst Wreckfest néven meghódító Bugbear Entertainment-játék következő frissítése kellemes, de egyben váratlan újdonságokat hoz majd magával.

Red Dead Redemption - tényleg jöhet a folytatás?

Idén egyszer már pletykáltak a Red Dead Redemption lehetséges folytatásáról, de eddig a Rockstar mindig távol tartotta magát a találgatásoktól. Most azonban egy korábbi alkalmazott hintett el félreérthetetlen információkat.

Ilyen lett volna a törölt Avengers-játék

Egy hosszabb videó és rengeteg információ érkezett arról az Avengers-játékról, ami még a THQ-nál készült. A kooperatív módra kihegyezett akciójáték drága projekt volt, nem véletlen, hogy feláldozta a pénzügyi problémákkal küszködő cég.

Erősödik a PlayStation 4

Úgy hírlik, a Microsofthoz hasonlóan a Sony is hozzáférést adott a fejlesztőknek a konzolja egyik olyan processzormagjához, amit eddig csak az operációs rendszer tudott használni.

Ace Combat 7 - bejelentés a láthatáron?

Ha minden igaz, és hihetünk néhány lelkes rajongónak, a hétvégi PlayStation Experience-en fogják bemutatni a következő Ace Combat-játékot, ami ráadásul számozott folytatás lesz.