Hírarchívum - 2015. április

2016-ra csúszik a Dead Island 2

Pár hete már pletykáltak arról, hogy késik a Dead Island 2, de erre azt hiszem, senki sem számított. Úgy tűnik, csak 2016-ban játszhatunk a zombis játékkal, és ezzel együtt a nyílt béta sorsa is kérdésessé vált.

Deus Ex: Mankind Divided - a Nixxes portolja PC-re

Apró, ám annál fontosabb információt tudtunk meg a Deus Ex: Mankind Dividedről: a Nixxes Sofware fogja a játék PC-s változatát elkészíteni. A vállalat szinte csak ilyen munkákat végez, így jó kezekben van az optimalizálás.

Black Ops III - lesznek dedikált szerverek

A Treyarch már a Call of Duty: Black Ops III bejelentésekor is kitért arra, hogy rengeteg figyelmet fordítanak a PC-s változatra, most pedig újabb részleteket osztottak meg a játék ezen verziójával kapcsolatban

E3 2015: PC-s konferencia is lesz

Az AMD és a PC Gamer közreműködésének hála az idei E3-on már a PC-s fejlesztők számára is lesz konferencia, így a kiadók és a konzolok mellett a PC-s játékostársadalom is megkapja a maga showját.

Project CARS - íme, a teljes autólista

Nem sok van már hátra a Project CARS megjelenésééig, így a kiadó megosztotta velünk, milyen járgányok volánja mögé ülhetünk majd be a játékban. A lista később ingyenes autókkal bővül majd.

Egyre biztosabb, hogy készül a Watch Dogs 2

Többször volt már szó róla, és nagy eséllyel a videojáték-ipart ismerő játékosok nem fognak meglepődni azon, hogy készül a Watch Dogs 2. Bejelentés még nem történt, de az egyik ubisoftos fejlesztő megemlítette a folytatást a CV-jében.

The Witcher 3 - Geralt szerelmi háromszöge

A CD Projekt RED illetékesei nem unatkoztak ma sem, egy tucat bámulatos képet tettek közzé a The Witcher 3: Wild Huntról. Úgy tűnik, szeretett Geraltunk egyszerre két nőnek is csapja a szelet (minimum).

Májusban érkezik a Toren

A Swordtales egy felfedezésre és fejtörők megoldására épülő kalandjátékot készít, amely bámulatos fantasy környezetben játszódik. A Torenben egy Moonchild nevű harcias szépséget irányítunk.

Már a mobilok képét is streamelhetjük Xbox One-ra

A Microsoft tegnap elérhetővé tette a Wireless Display alkalmazást az Xbox One Preview-program résztvevői számára. A programmal a mobilunk képét streamelhetjük az Xbox One-ra, és utána a tévénk képernyőjére.

Kiadót talált az Overkill-féle The Walking Dead

Az Overkill kooperatív örömökre kihegyezett The Walking Deadje végre kiadót talált. Nem lepődtünk meg túlzottan, lévén a csapat korábbi játéka, a Payday 2 felett is az 505 Games bábáskodott.