Hírarchívum - 2015. november

Decemberben újra kiegészül a Rocket League

A Rocket League következő prémium DLC-je némi posztapokaliptikus fűszerrel vértezi fel a játékot. A Chaos Run csomag a jövő hónapban élesedik, egy új arénával és két autóval bővíti a felhozatalt.

Megjelent a PC-s Assassin’s Creed: Syndicate

Végre a boltokba került az Assassin’s Creed: Syndicate PC-s verziója, amit a Ubisoft egy külön launch trailerrel ünnepel meg. Remélhetőleg mindenki időben felkészült a kissé szigorú gépigényre.

Szinkronos előzetesen a Kupolaváros

Az Overon Station megígérte, így végre itt van az Unreal Engine 4-gyel hajtott Kupolaváros szinkronos előzetese. A videó első felében az atmoszférát mutatják be Petri Alanko zenéivel, majd megismerkedünk a főhősökkel is.

Rainbow Six: Siege - jövő héten jön a nyílt béta

A Ubisoft megerősítette, hogy a Rainbow Six: Siege decemberi megjelenése előtt még egyszer megfuttatja a rajongók körében a játékot, mégpedig egy stresszteszt erejéig. Ez a megmérettetés ezúttal publikus lesz.

Just Cause 3 - maximális fordulatszámra pörgetve

Két hét van már csak hátra a Just Cause 3 megjelenéséig, így valószínűleg a következő napokban rendszeresen visszatérő vendég lesz a játék. A mostani videó láttán viszont kevesen fogjuk ezt bánni.

Darkest Dungeon - jövőre PS4-re és PS Vitára is

Hosszas fejlesztés végére tesz majd pontot tavasszal a Red Hook Studios, a csapat ugyanis megerősítette, hogy jövő tavasszal végre megjelenik 2013 áprilisa óta fejlesztett játékuk, a Darkest Dungeon.

Deus Ex: Mankind Divided - csak augusztusban

Az Eidos Montreal a Deus Ex: Mankind Divided hivatalos oldalán jelentette be, hogy az eredetileg februárra tervezett megjelenést sajnos nem tudják tartani. Az új időpont 2016 augusztusa, vagyis féléves késésről van szó.

Xbox - pénteken indul a Black Friday Sale

Szuper hírünk van minden Xbox-tulajdonos számára, a Microsoft ugyanis ma megerősítette, hogy már a héten elrajtol az idei Black Friday Sale. A leárazási hullám Xbox One-on és Xbox 360-on is végig fog söpörni.

Overwatch - hétvégén csatlakozhatunk a bétához

Ugyan az Overwatch bétájának publikus kapui továbbra sem nyílnak meg, a Blizzard most hétvégén mégis szélesíti azok körét, akik kipróbálhatják a Team Fortressre hajazó online shootert. Pénteken indul a móka.

HWSW: Alaposan átalakul a Google+

A közösségi oldal felületét a Google átszabta, elképzelései szerint az a jövőben kimondottan az azonos érdeklődési körűeknek lesz hivatott közös fórumot biztosítani, kvázi a Pinterest és a Reddit keresztezéseként.