Hírarchívum - 2015. március

Evolve - köszöntsük az új vadászokat!

Alaposan felfrissül ma az Evolve, hiszen új karakterek és új pályák is érkeztek a multiplayer FPS-hez. A megjelenés apropóján kaptunk egy új előzetest is, ezt nézhetitek most meg.

Íme, a PlayStation Plus áprilisi kínálata

A Microsoft után a Sony is bemutatta, hogy milyen játékokkal kényezteti a prémium előfizetőit. Ezúttal talán a PS Vita-tulajok járnak a legjobban, hiszen a konzol egyik húzócímét kapják meg.

Nem tetszik a Nintendónak a Super Mario 64 HD

Egy lelkes Mario-rajongó a Unity alatt összerakta a Super Mario 64 első pályáját, és szabadon letölthetővé tette. A Nintendónak nem tetszett a próbálkozás, több helyről is leszedette a fejlesztést.

Spéci PS4 érkezik a Batman-rajongók számára

Ha még nem vettél PlayStation 4-et, és a Batman: Arkham Knight megjelenésére időzíted a vásárlást, jó hírünk van: a Sony és a Warner összefogása révén batmanes PS4-csomagok érkeznek.

Április elseje: szuperképességek a Dying Lightban

A Techland mindenkit beelőzött, és már most bejelentette, hogy milyen marhasággal készül a Dying Light játékosai számára: ne lepődjetek meg, ha holnap megbolondul egy picit a játék...

Hamarosan megkapjuk az új Star Wars-előzetest

Ha minden jól megy, április második felében futhat be a Star Wars: The Force Awakens új előzetese, amely remélhetőleg már valamivel többet mutat majd meg nekünk magából.

Kooperatív móddal jött volna a ZombiU 2

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Ubisoft belekezdett anno a ZombiU 2 fejlesztésébe, és azt is sejthettük, hogy végül a kukában landolt a projekt. Most már arról is van infónk, hogy miről kellett lemondanunk.

Mostantól bárki beleteheti Pac-Mant a játékába

Érdekes húzással rukkolt elő a Bandai Namco: a kiadó néhány népszerű karakterét szabadon felhasználhatóvá teszi a japán fejlesztőcégek számára, így Pac-Man elméletileg bármelyik japán címbe bekerülhet majd.

Megvan a Metal Gear Solid-film írója

Miközben a Kojimával kapcsolatos hírek arról tanúskodnak, hogy egyre paprikásabb a hangulat a Metal Gear Solid-sorozat fejlesztői és kiadója között, érkezett valami jó hír is a témában: megvan az MGS-film írója!

HWSW: Rohamosan nő az e-sport-nézők száma

Az e-sport népszerűsége az utóbbi években rohamos mértékben nőtt, a műfaj ma már a hagyományos sportközvetítések nézettségi számait döntögeti - írja nagytestvérünk, a HWSW.