Hírarchívum - 2015. november

Star Wars: Battlefront - íme, a szezonbérlet tartalma

A mostani szokásoknak megfelelően a Star Wars: Battlefronthoz is érkezik majd Season Pass, melyről az EA végre több információt is elárult. Az első csomag valamikor 2016 elején várható.

Így néz ki a koreai Need for Speed

A Nexon Korea és az EA Spearhead együttműködése révén egy multira kihegyezett Need for Speed készül Edge alcímmel. Ahogy az lenni szokott, a játékot kizárólag az ázsiai országba szánják, de most ti is belenézhettek.

TGA 2015: Megvan a jelöltek listája

Már csak kevesebb, mint három hét van hátra az idei The Game Awardsig, a show atyja, Geoff Keighley pedig bejelentette a jelöltek listáját, így a szavazás is kezdetét veheti. A The Witcher 3-at hét kategóriában is jelölték.

Négy karakterünk lehet a The Divisionben

A Ubisoft Massive sikervárományos játékában nem korlátoznak minket egyetlen hősre, akár négy karaktert is készíthetünk magunknak. Tőlünk függ, hogy a missziók előtt melyiket választjuk ki a menüben.

EA Sports UFC 2 - íme, az első gameplay

Az ígéreteknek megfelelően az EA Sports mozgásban is bemutatta a héten bejelentett UFC 2-t. Túlzásba most sem vitte a dolgot, a dobozképen a sportág veretlen leányzója, Ronda Rousey feszít majd.

Rocket League - egyre biztosabb az xboxos verzió

Az autóversenyt és a focit ötvöző Rocket League kétségtelenül az idei év egyik nagy meglepetése PC-n és PS4-en. Noha a fejlesztők már korábban is utaltak rá, egyre biztosabbnak tűnik az Xbox One-os verzió.

Először mozog a Friday the 13th: The Game

Tegnap volt péntek 13., így a Gun Media megosztotta velünk a Friday the 13th: The Game első gameplay bemutatóját, amely még a korai alfaverzióból származik. Szóval semmi rendkívüliben ne reménykedjetek.

Ingyen játszhatóak a Steamen a Klei játékai

Ezen a hétvégén szabadon játszhatunk a Klei Entertainment alkotásaival a Steamen. Az Invisible Inc., a Shank, a Crypt of the NecroDancer, a Mark of the Ninja, na és persze a Don't Starve is az ajánlat része.

Az Xbox-csapat a PS4-gyel csipkelődik

Emlékeztek még arra a videóra, amit a 2013-as E3-on adott ki a Sony, és az Xbox One DRM-védelmét fricskázták benne? Most fordult a kocka, és az Xbox-csapat mutat (képletesen) fityiszt a PlayStation 4-nek.

12 millió példányt szállítottak le a Fallout 4-ből

Ahogy az várható volt, óriási sikernek bizonyult a Fallout 4. A Bethesda szerepjátékából 12 millió példányt szállítottak le a boltoknak csak a megjelenés napjára, ami rekordnak számít a kiadónál.