Hírarchívum - 2015. november

Játékfejlesztésbe vág J.J. Abrams - most tényleg

J.J. Abrams produkciós cége és az Epic leányvállalata, a Chair Entertainment közös játékon dolgozik, a Spyjinx bétatesztjére már lehet is jelentkezni. A megjelenése 2016-ban várható.

Minden mobiljátéka free-to-play lesz a Nintendónak

Ami mobilfronton egyébként nem meglepő, de a Nintendónál sosem lehet tudni. Ezzel együtt azt is belőhetjük nagyjából, hogy milyen alkotásokra számíthatunk, hiszen a 3DS kapcsán van már erre mintánk.

Xbox One - mikor élesedik az új frissítés?

Végre csütörtök, reméljük, úgy indultál el vagy fogsz elindulni suliba/dolgozni, hogy Instant On módban hagytad az Xbox One konzolodat. Mire hazaérsz, megkapod az új dashboardot, a visszafelé kompatibilitásra viszont még várni kell.

Ingyenes DLC-t kap a Warhammer: End Times

December 3-án érkezik az első ingyenes letölthető csomag a Fatshark kooperatív akciójátékához. A srácok módosítanak egy kicsit a loot-rendszeren, több beleszólást kapunk abba, hogy milyen fegyvert dobjon a játék.

A PSN három játék dátumát szellőztette meg

A brit PlayStation Store egy rakás várva várt játék megjelenési dátumát és árát szellőztette meg a minap. Most már okosabbak lettünk az Alienation, az Unravel és a Shadow of the Beast premierjével kapcsolatban.

Képeken a Game of Thrones fináléja

A Telltale Games közzétett néhány screenshotot a Game of Thrones évadfináléjából. A The Ice Dragon címre keresztelt epizód egészen pontosan november 17-én debütál, a dobozos verzióval egy napon.

Egy VR-játékkal megmászhatjuk a Mount Everestet

Jövőre érkezik az Everest VR, egy játék, amellyel megmászhatjuk a világ legmagasabb hegycsúcsát - az alaptábortól egészen Mount Everest tetejéig. Természetesen a terep teljesen realisztikus lesz.

Három nap alatt 550 milliót hozott a Black Ops 3

Habár sokan szidják a sorozatot, miszerint képtelen a valódi megújulásra, az a helyzet, hogy még mindig rengeteg rajongót érdekel. A Black Ops 3 az idei év legnagyobb debütálását produkálta, megelőzve a Halo 5-öt is.

Így működik PS4-gyel az Xbox One Elite kontroller

Ehhez csupán egy külső adaptert kell vásárolnunk. A CronusMAX PLUS-t a PS4 USB-portjához kell csatlakoztatni, és máris használható vele a rivális konzol kontrollere is. Megmutatjuk működés közben!

Twitch-funkciók a Rise of the Tomb Raiderben

Miután a Microsoft és a Twitch lepacsizott, ötletes funkciókkal lepik meg az Xbox One-os verzió tulajdonosait. Mit is értünk ez alatt? A nézők egy picit beleszólhatnak a közvetítő játékába, és mindenki jól jár.