Hírarchívum - 2015. november

Magyarországra jön Dmitry Glukhovsky

A Metró 2033-univerzum megteremtője, a Metró 2033 és Metró 2034 című könyvek szerzője a hónap végén kishazánkba látogat. Ha leleményes vagy, még le is pacsizhatsz vele, és dedikálhatod a játékodat/könyvedet.

Xenoblade Chronicles X - így kezeld a mechát

Találóan "babáknak" hívott robotokat is irányíthatunk a Xenoblade Chronicles X-ben, és a Wii U-exkluzív cím előzetesében pont arról lesz szó, hogy a gyakorlatban ez miként működik. Nem lesz nehéz.

AC: Syndicate - ezt tudja az NVIDIA Gameworks

A Ubisoft több játékához hasonlóan az Assassin's Creed: Syndicate is NVIDIA Gameworks-támogatással érkezik majd meg PC-re. Az új trailerben az extra effektekkel ismerkedhetünk meg.

Ennyi hely kell majd a Star Wars: Battlefrontnak

Egy hét van már csak hátra a Star Wars: Battlefront megjelenésééig, ezért érdemes lehet helyet csinálni neki a konzolunkon vagy PC-nken. A játék Twitter-oldalán árulták el, mennyi szabad helyre lesz szükség a HDD-n.

Így játszik Conan O'Brien a Fallout 4-gyel

Igen, a frissen megjelenő Fallout 4-et is kipróbálta Conan O'Brien, melyet természetesen az ő sajátos stílusában kommentált végig. Sőt, még a Vault-Tec kezeslábasát is magára öltötte.

Ilyen volt a törölt Jurassic World-játék

Voltak pletykák róla, de végül sosem jelentették be a Cryptic Studios Jurassic World-játékát. A címből most előkerült néhány kép, valamint némi információt is megtudtunk róla.

Dark Souls III - gyűjtői változatok és megjelenés

Az arab Geekay Games nevű bolthálózatnak hála idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III gyűjtői változatai. A képekről az is kiderült, hogy napra pontosan mikor fog megjelenni a játék.

Star Wars: Battlefront - még egy élőszereplős trailer

Folytatódik a Star Wars: Battlefront marketinghadjárata, az Electronic Arts egy újabb élőszereplős előzetessel készült mára. A videó azt mutatja be, hogyan tűnünk majd el a játékban, miután megjelent.

Star Wars: The Force Awakens - az első tévéreklám

A pénteki előzetes után a hétvégén az első tévéreklámot is megkaptuk a Star Wars: The Force Awakenshez. Harminc másodperc hosszú az egész, de egy-két új snitt ebbe is jutott.

Ezek az Xbox 360-játékok futnak az Xbox One-on

A Microsoft közzétette azt a listát, amely azokat az Xbox 360-as játékokat vonultatja fel, amelyek első körben játszhatóak lesznek a visszafelé kompatibilitás élesítése után. A frissítésre sem kell sokat várni.