Hírarchívum - 2015. november

Starcraft 2 - utolsó traileren a Legacy of the Void

Jövő héten kedden végre befut a StarCraft 2 háromrészesre szabdalt szériájának lezáró epizódja. A Protoss-kaland ennek megfelelően megkapta legutolsó, nagyon hangulatos kedvcsinálóját.

Frissítve: Konzolokra is jön az Overwatch

Idő előtt lepleződött le az Overwarch konzolos kiadása, melyről annyit pletykáltak már az utóbbi időben, hogy szinte már csak a bejelentésre vártunk. Nagy eséllyel az idei BlizzConon jelentették volna be a hírt.

Starcraft 2: Nova Covert Ops bejelentés

Visszatér Nova, az elkaszált Starcraft: Ghost hősnője. A nagy visszatérés egy Starcraft 2-höz készülő DLC-ben ölt majd testet. A Nova Covert Ops első három küldetése jövő tavasszal, de legkésőbb júniusban jelenik meg.

Befutott a Warcraft-film előzetese

Elindult az idei BlizzCon, a Blizzard pedig a nyitóünnepség elején azonnal levetítette a Warcraft-mozifilm hét eleje óta ígért első trailerét, így a teaser után végre teljes pompájában megleshető a fantasy-kaland.

Film- és tévéstúdiót alapított az Activision Blizzard

Rajtol az idei BlizzCon, úgyhogy az Activision és a Blizzard egy nagyobb bejelentéssel nyitotta a holnapig tartó showt. Filmes és tévés részleggel bővül a kiadó, így hamarosan saját gyártású filmek és tévésorozatok jönnek.

Újabb videónaplón a Hellblade

Folytatódik a Hellblade videónapló-sorozata, a legújabb résznek a témája a főhősnő, Senua testének a megalkotása. A videóból kiderül, hogy a Ninja Theory egy arányos, hétköznapi, sportos alkatú női testet álmodott meg.

The Witcher - 2017-ben jöhet a mozifilm

Nagyon jól haladnak az augusztusban bejelentett The Witcher-mozifilm munkálatai, az amerikai-lengyel koprodukcióban készülő film ugyanis a jelenlegi állás szerint már 2017-ben mozikba kerülhet.

Bloodborne - csatlakozz Te is a Ligához!

November végén debütál a Bloodborne első és egyetlen kiegészítése, a The Old Hunters, de nem ez az egyetlen izgalmas újdonság a játék háza táján. Hamarosan jön egy új sebtapasz is, ami az eredeti címet egészíti majd ki.

Meglepetés: még egy trailert kapott az új Star Wars

Habár a készítők korábban azt mondták, nem lesz több előzetes a decemberben mozikba kerülő Star Wars-filmhez, az imént mégis befutott egy újabb, ráadásul dugig van új jelenetekkel.

Rainbow Six: Siege - négy fázisban jönnek a DLC-k

A Ubisoft megerősítette, hogy a decemberi premiert követő egy évben biztosan támogatni fogja a Rainbow Six: Siege-et. A megjelenés után ingyenes térképek, karakterek, fegyverek és egyéb tartalmi bővítések érkeznek.