Hírarchívum - 2015. április

Folytatást kap a Project CARS?

Még meg se jelent, de úgy tűnik, a Slightly Mad Studios már a Project CARS folytatásán dolgozik. Mindezt Ian Bell, a stúdió vezetője kotyogta el, amikor a játék üzleti modelljéről, a World of Mass Developmentről mesélt.

Just Cause 3 - jövő héten jön a gameplay trailer

Sikeresen lezárult az Avalanche Studios tegnap indított Just Cause 3 Twitter-kampánya, így végre kiderült, mit is rejt a diktatúrát ábrázoló plakát alatti mozgókép. Egy időpontot, ami az első gameplay trailer dátuma.

Batman: Arkham Knight - 4K-képen pózol Batman

Tegnap megtudhattuk, milyen rendszerkövetelményeket támaszt majd elénk a júniusban boltokba kerülő Batman: Arkham Knight. Most pedig megnézhetjük, milyen részletességet kínál majd az Ultra beállítás, 4K-ban.

Remekül fogy a Resident Evil Remastered

Kiválóan szerepel a kasszáknál a Resident Evil januárban megjelent HD-újrafeldolgozása. A Capcom tájékoztatása szerint az újból kiadott első részből eddig több mint egymillió példány talált gazdára.

Mortal Kombat X - már tudjuk, mikor jön Jason!

A NetherRealm bejelentette, hogy mikor érkezik a Mortal Kombat X első DLC-ként megvásárolható karaktere, aki egyébként nem más, mint Jason Voorhees a Péntek 13.-sorozatból.

Ütős tévéreklámot kapott a The Witcher 3

Ugye mindenki érzi már, hogy vészesen közeleg a The Witcher 3 megjelenése? A CD Projekt már érzi (és nyilván nem véletlenül), sűrűn dobálja fel a netre az újabb és újabb kedvcsinálókat a játékhoz.

Visszaestek az Xbox-eladások

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amely az idei év első negyedére vonatkozik. Xboxból kevesebb fogyott, mint tavaly ugyanebben az időszakban, ráadásul itt az árcsökkentés is negatívan csapódott le.

Csúszik a Warcraft-film

A tervezettnél egy kicsivel később kerül csak mozikba a Warcraft-film, jelentették be a készítők. Hogy pontosan mi a csúszás oka, az nem derült ki, de valószínűleg az utómunkálatok elhúzódásáról van szó.

Jönnek a fizetős modok a Steamre

Új fícsörrel bővül bővül a Steam Workshop, mostantól a támogatott játékok modderei pénzt is kérhetnek a munkájukért. Az újdonság a Skyrimben debütál, ami ennek apropóján ingyenesen tolható a hétvégén.

Marvel-játékon dolgozik a Telltale

Újabb nagy halat fogott be a hálójába a Telltale Games, a minap ugyanis bejelentették, hogy összefogtak a Marvellel, így utóbbi címei is a fejlesztőcsapat alapanyagául szolgálhatnak majd.