Hírarchívum - 2015. április

DiRT Rally - így fest 60 fps-sel, 1080p-ben

Tegnap derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a Codemasters vadonatúj DiRT-játékon dolgozik. Az Early Access keretein belül már kipróbálható PC-exkluzív cím ezúttal Ultra beállítások mellett leshető meg.

Broken Age - az utolsó trailer

Végre elérhető a Broken Age második epizódja, ami azt is jelenti, hogy most már egyben is megvásárolható a kétfelvonásos játék. A premier alkalmából a fejlesztésért felelős Double Fine csapatától kaptunk egy utolsó trailert.

Hellblade - így készülnek az átvezetők

Ha Hellblade-hír, akkor csakis újabb fejlesztői naplóról lehet szó. A Ninja Theory ezúttal a motion capture technológiát mutatja be, de ígéretük szerint hamarosan megérkezik az első gameplay kedvcsináló is.

Killer Instinct - bemutatkozott Cinder is

A Killer Instinct második szezonjában rengeteg új szereplővel egészül ki az Iron Galaxy verekedős játéka. Hamarosan a jól ismert Cinder is csatlakozik a társasághoz, így megérkezett az új karakter bemutatkozó videója.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A nagyobb megjelenésekről ezen a héten is le kell mondanunk, ami persze nem jelenti azt, hogy nem kapunk majd ígéretes játékokat a héten. Az indie fejlesztők például dézsával öntik majd az anyagot a Steamre.

HWSW: Teszteltük a leggyorsabb hazai mobilnetet

A mobil szélessávú hálózatok fejlődése az utóbbi pár évben drámai mértékben felgyorsult, ennek egyik eszköze az LTE Advanced technológia, amit nagytestvérünk, a HWSW is kipróbálhatott.

Hivatalos: törölte a Konami az új Silent Hillt

Tavaly jelentették be, hogy új Silent Hill készül, mely P.T. néven egy játszható előzetest is kapott. A hivatalos oldal tájékoztatása szerint a P.T.-t április 29-én eltávolítják a PSN kínálatából, mely elég meglepő lépés a Konami részéről.

PC-exkluzív epizóddal tér vissza a DiRT-sorozat

Habár a Codemasters már korábban is teaselgette a DiRT-sorozat új részét, a DiRT Rally bejelentésével végül mégiscsak sikerült meglepnie bennünket. Tegyük hozzá, több szempontból is.

Brit toplista: még mindig vezet a Mortal Kombat X

Nem történt túl sok változás a brit játékeladási toplistán, ami persze cseppet sem meglepő, elvégre nem is nagyon volt (dobozos) megjelenés a múlt héten. Ennek megfelelően még mindig vezet a Mortal Kombat X.

Sebastien Loeb Rally Evo - ilyen az ausztrál rali

Eddig néhány unalmas pályaképen kívül nem nagyon láttunk semmi érdemlegeset a Sebastien Loeb Rally Evóról, ám a mostani kedvcsinálók sokkal informatívabbak, lévén már autó is van rajtuk. Bemutatkozik az ausztrál rali.