Hírarchívum - 2016. november

Frissítve: Bemutatkozik a Remedy új játéka?

A Remedy egy semmitmondó videóüzenetben harangozta be, hogy hamarosan bemutatkozik legújabb játékuk első kedvcsinálója. Talán pont az idei The Game Awardson kapjuk meg a trailert?

Közös játékon dolgozik a Ubisoft és a Nintendo?

A Ubisoft vezérigazgatója nemrég azt mondta, egy meglepetésjáték is készül náluk a Nintendo Switchre, és ha hihetünk a pletykáknak, már tudjuk is, mi az: a Nintendo közreműködésével kapnak közös játékot Marióék és a kiadó vérnyulai.

Emilia Clarke is játszik a Han Solo-filmben

A Trónok harcából ismerős Emilia Clarke is szerepet kapott a 2018-ban mozikba kerülő Han Solo-filmben, igaz, azt még nem árulta el a Lucasfilm, hogy kit alakít majd konkrétan.

Amerikai toplista: a Battlefield 1 vitte az októbert

Az erős októberi játékfelhozatal hajtotta az amerikai játékpiacot a múlt hónapban, míg a hardver- és a kiegészítőeladások csökkentek éves szinten, a játékok szegmense 31 százalékos növekedést tudhat maga mögött.

Kötetlenebb történetmesélést szeretne a Ubisoft

Nagyobb szabadságot adna a játékosainak a Ubisoft, a következő Assassin's Creed már az új filozófia mentén készül: lebontanák a történetmesélés korlátait, a merev narratívát kínáló játékok helyett jönnek az "anekdotagyárak".

Két hét múlva mutatkozhat be a Destiny 2

Azt maguk a készítők sem tagadják, hogy készül a Destiny folytatása, sőt azt is tudjuk már, hogy jövőre tervezik kiadni. Most már csak az a kérdés, hogy vajon mikor fogják bemutatni?

Megérkezett a Dishonored 2 PC-s javítása

Befutott a Dishonored 2 várva-várt PC-s javítása - igaz, egyelőre csak bétaállapotban érhető el a Steamen. Emellett a fejlesztők bejelentették, hogy decemberben ingyenes tartalmak érkeznek a játékhoz.

Launch traileren a Killing Floor 2

Hosszas fejlesztés után ma végre megérkezett a Killing Floor 2 végleges változata PC-re és PlayStation 4-re. A megjelenés alkalmából befutott a szokásos launch trailer is.

Bethesda témájú flipperjátékot készít a Zen Studios

A Bethesda legnagyobb szériái ihlették a magyar Zen Studios flipperjátékainak új asztalait. Fallout, Doom és Skyrim témájú gépek is helyet kaptak az új csomagban, amely a jövő hónap elején jelenik meg.

Új korszakba kalauzol a következő Total War

A Total War-sorozat sikere töretlen, így teljesen biztosak lehetünk, hogy lesz folytatás. A Creative Assembly egy ideje már dolgozik rajta és már az is biztos, hogy egy új korszakban harcolhatunk majd.