Hírarchívum - 2016. február

Kiszivárgott néhány infó a Nintendo NX-ről

Még mindig nem tudni, hogy mikor debütál a Nintendo új konzolja, és arról se hallottunk sokat, hogy milyen specifikációval kerül majd gyártásba az új, állítólag hibridnek készülő kütyü. A friss pletykák most ehhez visznek közelebb.

The Surge - A holnap határa ihlette

A rengeteg információmorzsa és részlet után végre valami kézzel fogható anyagot is kapott a Deck13 legújabb játéka, a sci-fi RPG The Surge. Megérkeztek a játék első képei, amelyeken a főhős pózol, méghozzá az exoskeletonjában.

Total War: Warhammer - ilyen egy grandiózus csata

Újabb tartalmas, majdnem 15 perces ízelítővel jelentkezett az áprilisi megjelenések sorát gyarapító Total War: Warhammer. A fejlesztői kommentár kíséretében zajló csatáról rengeteg érdekességet tudhattok meg.

Három játékkal jön majd a HoloLens

A Microsoft egészen más oldalról közelítette meg a VR-őrületet, saját szemüvegük, a HoloLens ugyanis a kiterjesztett valóságra épít. A 3000 dollárba kerülő kütyüre már le lehet adni az előrendeléseket, így friss részletekre is fény derült.

Superhot - a nagy VR-tervek

A múlt héten megjelent és kiváló értékeléseket kapott Superhot premierjével nem állt meg az élet a Superhot Teamnél. A csapat most megerősítette, hogy a közelgő Xbox One-os változat mellett komoly VR-terveik is vannak. Bármit is jelentsen ez.

Két új Marvel-filmmel erősít a FOX

A Deadpool elképesztő sikere láttán a FOX már rég elfelejtette a tavalyi esztendő egyik legnagyobb bukását, az új Fantasztikus Négyest, így nem csoda, hogy a stúdió is nekikezdett saját univerzuma építgetésének.

Az első screenshotok a Dontnod új játékához

Gőzerővel készül a Remember Me-t és a Life is Strange-et is jegyző Dontnod új játéka, amely az imént megkapta az első screenshotjait. Ilyen lesz a Vampyr huszadik századi Londonja.

HWSW: A Telekomnál is jön az ingyenwifi

Új szolgáltatást vezet be a Telekom: nála is jön az ingyenes (belföldi) Wi-Fi szolgáltatás, melyet az előfizetőknél kihelyezett, a szolgáltató tulajdonában álló hotspotokon keresztül nyújt majd a cég - írja a HWSW.

Izgalmas egyvelegnek tűnik a Nelo

Elindult a független fejlesztésű Nelo Kickstarter-kampánya, a készítők 25 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a twin-stick shooterek és a külső nézetű akciójátékok stílusát ötvöző projektre.

Brit toplista: élen nyitott az új Far Cry

Annak rendje és módja szerint tarolt a Far Cry Primal a brit játékeladási toplistán. Ennek megfelelően a Ubisoft őskorban játszódó címe a Plants vs. Zombies: Garden Warfare folytatásával is elbánt.