Hírarchívum - 2016. augusztus

Részben ingyenes lesz az EVE Online

Novembertől bárki kipróbálhatja az EVE Online-t, ha megelégedik az alap dolgokkal. A havi előfizetések sem tűnnek el, akik ezt választják, továbbra is korlátlanul férhetnek hozzá mindenhez.

Assassin's Creed: The Ezio Collection - már idén?

Egyre biztosabbnak tűnik az Ezióra koncentráló Assassin's Creed-részek újrakevert változata, egy francia magazin állítása szerint már idén novemberben napvilágot lát a gyűjtemény.

Ezeket kapják szeptemberben a PS Plus-tagok

A Sony is alaposan megnyomja az iskolakezdést, szeptemberben két különösen jó játékot tölthetnek le a PlayStation Plus-előfizetők PS4-re. Az egyik a sikergyáros Journey, a másik a Lords of the Fallen.

Jön a Stranger Things második évada

Látva az első évad sikerét, gyakorlatilag biztosra vehettük, hogy folytatódik az idei nyár slágersorozata, ám végre hivatalossá vált a dolog. A Netfilx 2017-re tűzte ki a második évad dátumát, és ezúttal 9 epizódot kapunk.

ECHO - harc a klónjaink ellen

A dán Ultra Ultra stúdió első játéka egy meglehetősen érdekes koncepcióra épül. A hibernációból felébredt hősnőnk egy olyan helyen találja magát, ahol saját klónjaival kell szembenéznie. Mindezt TPS-nézetben, fejtörők társaságában.

Hitman - január végén jön a dobozos verzió

Az IO Interactive elárulta, hogy január végén csaphatunk le a Hitman fémdobozos, lemezes változatára. Ha nem epizódonként akarod beszerezni a címet, akkor a bónusztartalmakkal megtömött kiadás neked szól.

The Witcher 3 - így készültek a hanghatások

A The Witcher 3: Game of the Year Edition megjelenése apropóján egy újabb fejlesztői naplóval jelentkezett a CD Projekt RED. Most megtudhatjuk, hogyan készültek az RPG aláfestő zenéi és az autentikus hangeffektek.

Torment: Tides of Numenera - egymilliárd év múlva

Noha a kölni rendezvény már egy hete véget ért, az inXile csapata úgy gondolta, most kell kiadni a Torment gamescomos kedvcsinálóját. A videó inkább egyfajta hangulatfokozó - megmutatja, milyen lesz a Föld egymilliárd év múlva.

Szeptemberben jelenik meg a H1Z1: King of the Kill

Kilép a Steam Early Access programjából a H1Z1 arena shooteres mellékága és végre elérhetővé válik a teljes változat. A konzolos kiadás fejlesztését azonban határozatlan időre felfüggesztették.

10 percen át mozog a PS4-es Tomb Raider

Kissé ugyan megkésve, de nyilvánosságra hozták a Rise of the Tomb Raider gamescomos bemutatóját. Ebben a PS4-es változatot vehetjük szemügyre, valamint az újdonságokból is kapunk egy kis ízelítőt.