Hírarchívum - 2016. március

Doom - élőszereplős trailer a béta startjára

A Wolfenstein: The New Order előrendelői számára végre megnyílik a mészárszék, holnap hajnalban kezdetét veszi a Doom zárt bétatesztje. Ennek örömére egy élőszereplős kedvcsináló is érkezett a Tron: Legacy rendezőjétől.

Megjelent a Nintendo első mobiljátéka

Világszerte elérhetővé vált a Nintendo első, kimondottan mobileszközökre szánt játéka, a Miitomo. Igazából egy közösségi alkalmazásról van szó, amiben a saját Mii-karakterünkkel képviselhetjük magunkat.

Kivonatok az Escape from Tarkovból

A Battlestate Games egy új gameplay videót tett közzé a készülő MMOFPS-ükről, melyben elsősorban a nyitott terepeken való bóklászást mutatják be nekünk. Az biztos, hogy a Unity 5 engine brutálisan fest.

Survival módot kap a Metal Gear Online is

A mai nap már a túlélőmódokról szól. A jövő héten élesedik a Metal Gear Online 1.11-es verziószámú frissítése, amely a vadonatúj Survival móddal örvendezteti meg a nagyérdeműt. A mókában két csapat esik egymásnak a végsőkig.

A jövőben minden Forza-játék jön PC-re is

Nem a tavasszal megjelenő Forza Motorsport 6: Apex lesz a sorozat egyetlen olyan darabja, amely Windows 10-en is napvilágot lát. A Microsoft megerősítette, hogy az autós széria jövőbeli iterációi is tiszteletüket teszik PC-n.

Far Cry Primal - ilyen lesz a túlélőmód

Ha nagyobb kihívást keresel a Far Cry Primalban, akkor bizonyára örülni fogsz, hogy hamarosan élesedik a Survival mód, amivel kedvedre büntetheted Takkart. Ezen kívül bekerül a kalapba az azonnali halál lehetősége is.

HWSW: Jön a Windows 10 első nagy ráncfelvarrása

Érintőceruza, webes Hello, linuxos alrendszer - számos ponton fejlődik tovább a Windows 10 a nyáron esedékes Anniversary Update-tel. Plusz egyre jobban teret nyer majd a DirectX 12.

Street Fighter V - íme, az első DLC-karakter

Alex lesz az első olyan játszható hős, akit egy DLC-vel tehetnek magukévá az alapjáték tulajdonosai. Ő egy igazi pankrátor, pusztító hiperbombával taglózza le az ellenfeleit. Lessük meg a fickóra kihegyezett előzetest!

Eli Roth rendezte a Dark Souls III új trailerét

Annak idején épp, hogy megkapta a nyugati játékostábor a Demon's Soulst, most pedig ott tart a Souls-sorozat marketingje, hogy Eli Roth rendezésében készül rajzfilmes trailer a folytatáshoz.

A God of War 4 már a PS4K-ra készülhet

Oké, ez így eléggé meredeken hangzik, de hát épp erről pletykálnak mostanság. A NeoGAF egyik megbízhatónak tartott fórumozója szállította a legfrissebb fejleményeket a PS4K kapcsán, tőle tudtuk meg ezt is.