Hírarchívum - 2016. november

Hivatalos: ingyenes lesz a PC-s Assassin's Creed III

Mint ismert, decemberben minden napra jut némi ajándék a Ubisoft jóvoltából. Számunkra a legérdekesebb az e havi ingyenes játék, amely a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg az Assassin's Creed III lesz.

Kedden költözik PS Now-ra a Red Dead Redemption

Ahogy a Rockstar megígérte, hamarosan a Sony streaming szolgáltatásán is játszható lesz a Red Dead Redemption, így már PS4-en és PC-n is élvezhetjük a kultikus westernjátékot. Azt is tudjuk, mikor.

Egyhamar nem lesz új Battlefield

Az Electronic Arts pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen nemrégiben Londonban beszélt a cég befektetőinek a Battlefield- és a Battlefront-széria jövőjéről. Kiderült, hogy az előbbi jövőre biztosan nem kap új részt.

Frissítve: Ezek a decemberi PS Plus-ajándékok

Ha hihetünk a Redditre felkerült fotónak, az Invisible, Inc. és a Stories: The Path of Destinies lesz a PlayStation Plus-előfizető PlayStation 4-tulajok ajándéka decemberben. A hivatalos bejelentésre holnapig kell várni.

PS4-re is megjelenik a Hand of Fate 2

Még tavasszal értesültünk róla, hogy folytatást kap a Hand of Fate, a fejlesztők pedig ma azt is megerősítették, hogy a kártyajáték-brawler hibrid az Xbox One mellett PS4-re is befut 2017 első negyedévében.

The Last Guardian - a gyűjtői kiadás közelebbről

Hihetetlen, de nyolc év után a jövő héten végre megjelenik a The Last Guardian. Ha te is felültél a hype-vonatra, és évek óta figyelemmel kíséred a Team ICO munkásságát, akkor ajánljuk a figyelmedbe a Collector's Editiont.

Overwatch - kipróbálható az új pálya

A minap frissült az Overwatch tesztszervere, így már kipróbálhatjuk a shooter legújabb térképét, amit még a BlizzConon jelentettek be a fejlesztők. Az Oasis az arab sivatagban található, és még egy autópálya is kettészeli.

The Crew - a rendőrök is beszállnak a versenybe

És a videojátékos aranyszabály szerint ahol vannak rendőrök, ott illegális versenyzőkre is lehet számítani - a The Crew új kiegészítőjében mindkét oldal életébe betekintést nyerhetsz.

Feltámadt a Gigantic, indul a nyílt béta

Úgy néz ki, valóban sínre kerültek a Gigantic dolgai. Miután a Perfect World átvette a projektet a Microsofttól, a fejlesztők azonnal rákapcsoltak, december elején már indul is a MOBA nyílt bétatesztelése.

HWSW: Játékplatformmá válik a Messenger

Instant Games gyűjtőnév alatt játékok érkeznek a Facebook Messenger felületére. A mobilról és webről is elérhető tartalmak egyelőre zárt bétában játszhatók, 17 játék szerepel a repertoárban a Pac-Mantől a Space Invadersig - írja a HWSW.