Hírarchívum - 2016. november

The Walking Dead - nyakunkon az új Telltale-évad

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, decemberben tér vissza a Telltale The Walking Dead-sorozata. Érdekesség, hogy a folytatás esetében elhagyták a számozást a készítők.

Íme, a Games with Gold decemberi kínálata

Ismét négy remek játékkal gazdagodnak decemberben a Gold-előfizetők. A sandbox címek rajongói a Sleeping Dogs: Definitive Editionnek örülhetnek, a horrorrajongók a zseniális Outlastnek.

Elérhető a Darksiders Warmastered Edition

Sokat kellett várni az első Darksiders felújított változatára, de ma már végre lecsaphatunk rá Xbox One-on és PS4-en. Az átdolgozott látvány és a 60fps sebesség bizonyára minden rajongó szívét megdobogtatja.

Ezt kell tudnod a Final Fantasy XV-ről

Kereken egy hét van hátra a Final Fantasy XV premierjéig, és a Square Enix most egy részletes gyorstalpalót tett közzé azok számára, akik még nem tudják hova tenni a JRPG-t. A videó a játék minden főbb jellegzetességére kitér.

Felújítják a LEGO City Undercovert

PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Nintendo Switchre is kiadják a LEGO City Undercover remaster-változatát. Az eredetileg Wii U-ra megjelent anyag jelentős ráncfelvarráson esik át az új platformokon.

Ismét belső nézetes címen dolgozik a Blizzard?

Úgy tűnik, bejött az FPS műfaj a Blizzard Entertainmentnek, hiszen a cég legújabb állásajánlatait böngészve feltűnt, hogy a stúdió újra belső nézetes anyagon dolgozik. Az Overwatch alapján nyilvánvaló, hogy értenek hozzá.

TESO - holnap indul a nyílt hétvége Xbox One-on

A legutóbbi nyílt hétvégéről ugyan lemaradtak az Xbox One-osok, ám holnaptól öt napon át ők is kipróbálhatják a Bethesda MMORPG-jét. Ha van aktív Xbox Live Gold-előfizetésed, irány Tamriel világa!

Már januárban lecsaphatunk a Conan Exilesra

A Funcom ma elárulta a Conan Exiles korai hozzáférésű változatának megjelenési dátumát, ráadásul megérkezett a legújabb gameplay előzetes is. Januárban látogatunk el a barbárok földjére PC-n és Xbox One-on.

Filmes híreket mondunk

Jövő nyáron se maradunk Pixar-mozi nélkül, hiszen jön a Verdák harmadik része, ami talán végre pontot tesz Villám McQueen történetére. Az előzetes mindenesetre vészjósló hangulattal bőgeti fel a motorokat.

Uncharted 4 - Sam Drake-re koncentrál az új DLC?

Jó rég volt már, amikor a Naughty Dog megerősítette, hogy az Uncharted 4 kampányát is igyekeznek majd egy új DLC-vel kibővíteni. Ha igazak a pletykák, akkor a PlayStation Experience-en mutatkozik be ez a csomag.