Hírarchívum - 2016. április

Így fut a Nioh

A napokban jelent meg a Nioh demója PlayStation 4-re, melynek technikai érdekessége, hogy a játékosok választják ki, milyen felbontásban fusson a játék. A Digital Foundry kielemezte a különbségeket.

Ilyen volt az 1666: Amsterdam

Egy játékmenet-jelenetekkel teli videó került elő Patrice Desilets lelőtt, majd épp a napokban "felélesztett" játékából, az 1666: Amsterdamból. A felvétel nem mai, de képet kaphatunk arról, hogy milyennek tervezték a címet.

Jól fogy a Ratchet & Clank

A heti brit toplistából már megtudtuk, hogy sokan voltak kíváncsiak a Ratchet & Clankre, most azonban a fejlesztők is csepegtettek némi információt a játék eladásairól.

Felfüggesztették a Blackroom támogatását

Alig pár nappal ezelőtt mutatkozott be John Romero új játéka, a Blackroom, melyre a Kickstarteren gyűjtöttek pénzt a fejlesztők. A múlt idő nem véletlen, ugyanis most határozatlan időre felfüggesztették a kampányt.

Angry Birds-film - titkos jelenet a játékosoknak

Az Angry Birds-mozi sem ússza meg stáblista utáni jelenetek nélkül, az egyik ezek közül azonban annyira titkos lesz, hogy úgy kell majd feloldaniuk a nézőknek. Mindjárt elmondjuk, mi a megoldás!

Launch traileren a Battleborn

Jövő héten boltokba kerül a játék, ami miatt a Gearbox még a Borderlands-sorozatot is félretette. A premierre a friss launch trailerrel melegíthettek, a másfél perces kedvcsinálóért erre tessék.

50 millió játékosnál jár a Hearthstone

Döbbenetes mérföldkőhöz érkezett a Blizzard free-to-play kártyajátéka: a csapat a legújabb kiegészítő megjelenése apropóján árulta el, hogy immár több mint 50 millió regisztrált játékossal büszkélkedhet.

Az új Battlefieldet is jövő héten jelentik be

Izgalmas hétnek nézünk elébe, a következő napokban minden a Call of Dutyról és a Battlefieldről szól majd. Az Infinite Warfare-t már kedden, míg a Battlefield 5-öt pénteken fogják bemutatni.

Ingyenes a King’s Quest első epizódja Xbox One-on

A King's Questnek egy emberöltő kellett ahhoz, hogy újra feltámadjon. A rebootot epizodikus formában képzelte el a The Odd Gentleman, s most a nyitányt ingyenesen elérhetővé tették Xbox One-ra.

Megvan, ki játssza Larát a Tomb Raider-filmben

És nem, nem a Star Wars: Az ébredő Erőból ismerős Daisy Ridleyre esett a GK Films választása. Egy másik - ráadásul Oscar-díjas - leányzó tetszeleghet Lara Croft szerepében. Rögtön eláruljuk, hogy ki.