Hírarchívum - 2016. június

Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja

M. Bison és a Shadaloo megint rosszban sántikál, most éppen egy olyan szerkezettel rukkoltak elő, ami pillanatok alatt le tud bénítani egy egész várost. Előzetest kapott a Street Fighter V sztorimódja.

2018-ban érkezik a Rontó Ralph folytatása

Folyatást kap a Disney videojátékos berkekben is népszerű animációs filmje, a Rontó Ralph, üröm az örömben, hogy 2018-ig kell várni a mozi premierjére. Úgy tűnik, ezúttal az internetre fókuszál a mese.

Alaposan átszervezik a HTC Vive-csapatot

Érdekes lépésre szánta el magát a Vive mögött álló HTC, a tajvani cég külön leányvállalatot hoz létre a VR-szemüveggel foglalkozó részlegnek. Az átszervezésnek üzenetértéke is van természetesen.

Megjelent a CSR Racing 2, itt a launch trailer

Folytatást kapott az egyik legsikeresebb mobilos autóverseny, a CSR Racing 2 mától tölthető le az iOS-es és androidos eszközökre. A premier mellé egy launch trailer is érkezett, ezt is megmutatjuk.

Meglepetésvendégek az új LEGO Star Warsban

Egy-egy LEGO-játék iszonyatos mennyiségű karaktert vonultat fel, úgyhogy aligha meglepő, hogy az alapanyag közismert hősei és gonoszai mellett egy nagy adag mellékszereplőnek és néhány meglepetésvendégnek is jut hely.

Windows Mobile-ra is megjelent a Steam appja

Éveket kellett rá várni, de megérte: a minap a Microsoft mobilplatformjain is elérhetővé vált a Steam alkalmazása, ami alaposan megkönnyíti majd a Windows Mobile-os/Windows Phone-os gamerek életét.

Hivatalos: jön a BioShock: The Collection

A BioShock: The Collectiont is hozzácsapjuk A Világ Legrosszabbul Őrzött Titkai listánkhoz, a gyűjtemény olyan szinten szivárgott az elmúlt hónapokban, hogy még az első screenshotok is idő előtt kerültek ki.

Íme, a Valley első 20 perce

Egy belső nézetű akció-kalandjátékon dolgoznak a Slender: The Arrival készítői. A főszerepet a többfunkciós exoskeletonunk kapja: nem csak gyorsabban mozgunk benne, hanem elszipkázhatjuk vele az élőlények erejét is.

Single módot is kaphat Friday the 13th: The Game

Ha szereted a slasher filmeket, de a multiplayer nem vonz, még mindig reménykedhetsz. A Gun Media szerint ha jól muzsikál a kasszáknál a Friday the 13th: The Game, akkor később single player móddal bővíthetik a játékot.

Gears of War 4 - így csaphatunk le az előző részekre

A Microsoft végre tisztázta, hogy a leendő Gears of War 4-tulajok hogyan juthatnak hozzá a sorozat korábbi részeihez teljesen ingyen. Az már biztos, hogy nem szükséges előrendelni a címet.