Hírarchívum - 2016. szeptember

Hello Neighbor - betörés a szomszéd házába

A független Tiny Build bemutatta legújabb játékát, amely egy betörőszimulátor lesz. Külvárosban élő hősünk kissé paranoiás, fejébe vette, hogy a szomszédjával nincs rendben valami, így aztán bizonyítékot gyűjt. Nem kellene.

Három játékot jelentett be az Amazon Game Studios

Régóta tudjuk, hogy a webáruház játékkiadással is kacérkodik. A TwitchCon 2016 alkalmával végre lelepleződött a játékos divízió első három fejlesztése, a Breakaway, a New World és a Crucible.

Titanfall 2 - nézzünk bele a kampányba!

A tegnapi filmes trailer után a YouTube Gaming mai adásában már igazi gameplay felvételt kaptunk a Titanfall 2 single player kampányáról. Titánunkkal egy szigorúan őrzött bázisra kell behatolunk a Trial by Fire címen futó misszióban.

Jövőre sem lesz új Assassin's Creed és Far Cry?

Korábban már felröppentek olyan hírek, miszerint a 2017-es évet is kihagyja az Assassin's Creed, ám most egyre biztosabbnak tűnik a dolog. Ugyanez a helyzet a Far Cry-jal is.

Itt a Sniper: Ghost Warrior 3 új előzetese

Jelenleg is zajlik a TwichCon nevezetű rendezvény, melynek kapcsán friss és ropogós trailert kaptunk a Sniper: Ghost Warrior 3-ról. Repül a golyó, de nagyon jól tudjuk, hol áll meg. Ha a távoli lövés nem lenne elég, jöhet az akciózás.

Assassin’s Creed: Empire - kiszivárgott az első kép

Mint ismert, idén nem kapunk új Assassin's Creed-játékot, ám már most kiszivároghatott a következő rész első képe. Az Empire alcímű epizód a korábbi pletykáknak megfelelően Egyiptomban játszódik majd.

Remekül mutat a The Bard's Tale IV

Több mint egy éve nem hallottunk már a The Bard's Tale IV-ről, az inXile azonban most megtörte a csendet. Bemutatták a játék első teaser trailerét, mely révén mozgás közben is megnézhetjük az Unreal 4 által hajtott játékot.

Nem lesz ingyenes a Battleborn

A napokban újra felröppentek a pletykák, hogy free-to-play modellre vált a Battleborn, a fejlesztők azonban gyorsan megcáfolták a hírt. Elárulták viszont, hogy lesz a játékból kipróbálható változat.

Így harcolunk a Mafia III-ban

Két új fejlesztői videó is érkezett a Mafia III-hoz, melyekben ezúttal a harcrendszerről beszélnek a készítők. Szó lesz a fedezékrendszerről, valamint megismerkedhetünk a gyilkolási módokkal.

Ingyen játszható a Black Ops 3 a hétvégén PC-n

Itt a lehetőség, hogy kipróbáld a tavalyi Call of Dutyt, ha eddig nem tetted volna, hiszen a hétvégén ingyen játszható a Black Ops 3. Ha megtetszik a játék, most ráadásul akciósan be is szerezheted.