Hírarchívum - 2016. november

Fallout 4 - még mindig készül a VR-változat

Az idei E3-on jelentette be a Bethesda, hogy ők is felszállnak a VR-vonatra és többek között a Fallout 4 is kapni fog majd egy kifejezetten az új technológiára épülő változatot. Jó hír, hogy ez még mindig készül.

The Division - megérkezett a Survival DLC

A mai naptól elérhető a The Division második letölthető bővítménye, a Survival DLC. A csomag egyelőre csak PC-re és Xbox One-ra érhető el, a PlayStation 4-es verzió csak decemberben fut be.

Watch Dogs 2 - a Ubisoft még mindig bizakodik

Nagyon gyenge számokkal nyitott a múlt héten megjelent Watch Dogs-folytatás, a Ubisoft azonban egy közleményben jelezte, ők továbbra is bíznak a játékban és annak következő heti, szerinte növekvő eladásaiban.

Titanfall 2 - büszkélkednek a készítők

Sajnos nem az eladási mutatókkal, hanem a kritikusok egyöntetű pozitív véleményével. A Titanfall 2 legújabb előzetesében a nevesebb magazinok értékeléseiből szemezgetett a Respawn Entertainment.

Uncharted 4 - úton a Survival mód

Jövő hónapban ismét frissül egyet az Uncharted negyedik felvonása, ugyanis érkezik a kooperatív Survival játékmód, amiben hullámokban érkező ellenfeleket kell majd társainkkal a túlvilágra küldenünk.

Final Fantasy XV - van, ahol már kapható

Habár hivatalosan csak november végétől lesz megvásárolható a Final Fantasy XV, mégis akad jó pár olyan áruház, ahol már beszerezhető a játék. A Square Enix csalódott, de elfogadja a tényt.

Resident Evil 7 - ütős lesz a gyűjtői kiadás

A Capcom komoly reményeket fűz a januárban érkező Resident Evil 7-hez, így a játék gyűjtőknek szánt kiadása is ennek megfelelő tartalommal kerül majd boltokba.

A Blizzard törölte az Overwatch-képregényt

A Blizzard egy friss blogbejegyzésben jelentette be, hogy más irányba viszik el az Overwatch történetét, így sajnálatos módon törlik a Michael Chu-féle képregényt, a First Strike-ot.

Mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft

Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem készül el Xbox One-ra az Adr1ft, a fejlesztést vezető, mellesleg egykor microsoftos Adam Orth azt mondta, reméli, mindenki talál majd módot arra, hogy egy másik platformon kipróbálja a játékot.

Brit toplista: gyengén kezdett a Watch Dogs 2

Közel sem produkált olyan jó nyitányt a Watch Dogs második része, mint az első, a játék még a másfél hetes Call of Duty: Infinite Warfare-t sem tudta legyőzni. A Ubisoft hivatalos számaira még várunk.